![]() |
|
Yağ Değişimi - benzin - hava-polen fitresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 20:45 |
IYI AKSAMLAR ARACIMI UZUN ZAMANDIR VERMEYE CALISTIGIM BAKIMI BUGUN VERDİM
PEUGEOT SERVİSİNİN SADECE YAG DEGISIMI VE A'DAN Z'E KONTROL EDECEGI ARACA CIKARDIGI FIYAT:450 TL ( A'DAN Z'E KONTROL SADECE BILGISAYAR BAGLAMASI) BUNLARIN YANINDA BASKI BALATA HARIC SANAYIDE USTAYA BIRAKTIM ARACI 3 SAATLIGINE. YAPILAN ISLEMLER: YAG DEGISIMI : ALININ YAG TOTAL ELF: 10-40 BENZİN FİTRESİ YAG FITRESI HAVA FITRESI POLEN 4 ADET VALEO FREN BALATASI ÖN TAKIM FREN DİSKİ SON OLARAK VALEO ÖN SİLECEK TAKIMI FIYAT: 260 TL TUTTU USTAYADA ISCILIK FIYATI: 100 TL TOPLAM 360 TL SIZLERE TEK DANIŞMAK ISTEDIGIM SUAN FRENLERIM BIRAZ YUMUŞAMIŞ BUNUNLA ILGILI BALATALARIN DISKIN OTURMASI ICIN YAPMAM GEREKEN BI ISLEM VARMI ![]() ![]() |
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Disk ve balataların rodajını yapman gerekli bunun için 200 kilometre idealdir bu kilometrelerde aracınla yüksek hızlarda ani frenajdan kaçınman gerek ve aracına disklerin sıcakken asla soğuksu vurdurma disklerini yamultursun.. rodaj bittikten sonra tekrar fren yağ hidroliklerinin havasını aldır ve mümkünse değiştirmediysen değiştir 2 kutu dot4 kullan marka olarakta ate marka koy sorun yok ama kesinlikle diskler sıcakken aracını yıkatma diskler soğuduktan sonra yaptır
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
vapio ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
TEŞEKKÜRLER BILGILERINIZ ICIN
BUNLARA DIKKAT EDICEM
|
|
Peugeot 206 :) x desing Kum Grisi
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
15-02-2013 yağ değişimi yaptirdim..su an 16 ay oldu.7500 km yaptim..simdi sunu sormak istiyorum..bu yaz 2000-2500 km yapicam..yağ değiştiremem lazim mi?10000 de bir mi değişiyor yoksa bir yol dolunca mi yağ degistirmem lazim..herkes farklı bisey söylüyor..ne yapmam lazim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
En ideal yağ değişimi 1 yıl veya 10.00 km'dir, hangisi daha önce dolarsa, sizinde 1 yılı geçmiş bence değiştirin.
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Teşekkürler.. O zaman pazartesi sanayi yolu göründü..yağ değişimi ile birlikte filtre değişimi de olacak dimi?yağlar sanayide pahali ben internetten aksam yagi sanayide usta değiştirir mi?polen filtresini gecen sene değiştirdik gerek var mi ona..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
önümüz yaz, bence yıllık bakımı yapın iciniz rahat etsin.
bu arada ben serviste yıllık bakıma 220 240 civarı oderdim, tabi bu fiyat ozel serviste. pejonun kendi servisleri (filtre yag vs ) 500 den asagı degismiyor, aradım sordum. peugeotmarketten 100 tl ye bakım setini aldım. sanayide tanıdıgım ustama, 50 tl verdim hepsini degistirttim. 150 tl ye gelmis oldu. tabi degisecek farklı parcaların zamanı gelmis ise ayrı bir konu. sadece filtre yag isi ise dedigimi yapabilirsiniz. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Küçük şehirlerde çok para aliyorlar işçiliğe..bu yetkili servisleri allah bildiği gibi yapsin..ne kadar fazla aliyorlar..arada 2 ya dab3 kat fark var..bu ne ya..
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Evet yağ, hava ve polen fitresini de değiştirin, kendi yağ ve filtre satan yerler belki değiştirmez ama satışı olmayan ustlar değiştiriler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |