![]() |
|
Forum Arayüz Yenileme |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 12:45 |
forum arayüz yenileme işlemi başlamıştır. Karşılaştığınız sorun veya gördüğünüz hata varsa bu başlık altından bildirirseniz sevinirim.
Düzenleyen GökhaN - 25 Aralık 2013 Saat 13:30 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Twitter kuşu olmamış son 30 konuda :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence de twetter kuşu olmamalıydı onun yerine bizim logo olsa veya bi aslan kafası daha iyi durabilir sankim
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bizim logoyu ekledim bencede daha güzel oldu.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() |
|
|
![]() |
|
gökhan hocam birde sayfa üst ve kenarlardaki mavi görünen yerleri siyah yapsan bu alandaki siyah yazılı olan yazılarada beyaz kontur versen çevresine sadece yazıların ama bi deneyebilirsen baksak nası oluyo
|
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben bi değişiklik farkettim ama ne değişti pek anlayamadım
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
gogo46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2013 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
bence gayet iiiii olmuş
|
|
110hp 1020kg
|
|
![]() |
|
mobil değilse normal klasik forum görüntüsünde kenarlık renk ve stilleri tablo renkleri arkplan renkleri ile başladık devamıda gelicek |
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
bana forum anasayfa fontu çok hoş gelmedi ama bilemiyorum.
|
|
![]() |
|
Forumda font değişmedi sadece linkler bold oldu kalınlaştı o kadar |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Haberim yoktu baya şaaşırdım dedim yükleme de mi sıkıntı var.
Güzel olmuş leine sağlık Gökhan usta. Yalnız alıntı ve cevapla kısmı nasıl çalışıyor ? Cevapla da alıntı yapmadan kişiye bildirim gidiyor mu ? DH de var bu olay baha hoş bişi. Yoksa direk klasik cevaplama gibi mi çalışıyor ? |
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Güncel 30 konu olan anasayfamızda da giriş yapabileceğimiz bölüm olsun ayrıca giriş yaparken eveti tıklamayalım artık nolur.. bide böyle nasıl desem mesela şuan şöyle bi baktığımda sönük ince çerçeveler var ekranda mesajların etrafında , alıntıların etrafında bunlar daha etli çizgiler kabartılar şeklinde olsa daha hoş olur sanki bence :) saygılar :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
tapatalk desteği olursa süper olur :)
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Okunmuş konu başlıkları sönük, okunmamış konu başlıkları koyu renkli olsa eskisi gibi daha iyi olur.
|
|
![]() |
|
forum girişindeki forum kuralları okudum işareti evet seçilmiş hale getirdim.
Diğer istenilenleride zamanla eklemeye çalışıcam |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Bende girdiğimde fontlarda bir değişiklik hissettim, acaba dedim linuxmint in chrome den kaynaklandı diye
düşünürken başlığı gördüm, son 30 konu başlıkları da bold yapılırsa daha iyi olur gibi, çünkü başlıklar üsteki fontlara göre sönük kalmış, kolay gelsin :-)
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Allah'ım sana çok şükür :) eline sağlık üstad..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
süper azdaha siyah koy gökhan bence kenarlara
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |