![]() |
|
ankarada özel peugeot servisi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 12:27 |
arkadaşlar ankara memnun kalabilceğim kazıkçı olmayan özel pejo servisine gitmek istiyorum yardım edermisiniz
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğukan oto . Şaşmaz açık adresi bilmiyorum ama. Opeti sağına alıp git sonuna kadar bir arka sokakta sonda. Uzmanlık Alanları Opel fakat benim araca komple motor sok tak pejocu oldular dürüst adamlar senelerdir bir yanlışlarını gormedim.
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Hocam oto kıvanç ben orada yaptırıyorum araçlarımın bakımlarını son derece memnunum fiyat konusunda da uçarı değller
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
başka arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni başken sanayi sitesinde Ankara pejo var 1811 sokak no:33 Baddal usta adı, parça değişimi gerekmedikce seni tanısın tanımasın değiştirtmez, ayrıca çocukluğundan beri pajo ile çalışmış herşeyini bilir
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
İvedik organize nin karşısında bir bina var boynuz yanında Orada Sİmge Pejo var. SAmimi içten güzel işçilikleri var. COm2000 sargısını yaptırdım orjinalinden daha kaliteli oldu.
|
|
![]() |
|
ozncnercn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 421 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozncnercn
Alinin dediği doğru bakın simge pejoda iyidir ama biz fiyatta anlaşamamıştık onlarla. İşçilik ve güvenilirlik bakımından başarılı ama
|
|
hayat direnmektir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
tamam çok sağolun |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
marka peugeot murat usta öz simgenin karşı tarafında.öz simgeyi arkadaşlar söylemiş zaten
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Öz simgede motor yaptırdık 6400 fiyattan bi 400 lira bile inmedi 400 çıkışmadı hatta 6000 i ödedikten sonra
cuma günü 1500 bakıma gidecem tekrar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |