![]() |
|
ucuz coiloverlar hakkında bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2013 Saat 03:04 |
internette fiyatları 150 ile 250 tl arası degisen bir coiloverlar mevcut.
özellikle hondalar için.
sadece yayı uzatıp kısaltarak aracı basmamızı saglıyor. bunlar hakkında tecrübe sahibi arkadaslarımız var mı? sahibinden de coilover yazarak görebilirsiniz. benim aracım ford focus ve uygun coilover bu benim aracımda 5 cm yay mevcuttur ama ıstedıgım kadar dusmedı malesef ![]() Düzenleyen dRhkn - 25 Aralık 2013 Saat 03:05 |
|
![]() |
|
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisi olan arkadas yok mu
|
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Merhaba, bunlar "coil spring" diye geçmektedir. Önceki aracım olan Hondada Mugen marka olanını kullanıyordum.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım konforu çok iyiydi. Ucuz markaların yayları nasıldır o konu hakkında bir fikrim yok fakat yabancı forumlarda çin mallarını tavsiye etmiyorlardı.
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
ya kesik yay gibi düşün küçücük yay var onu yukseltıp alcaltabılıyorsun. bi yol tutus bekleme extradan. sadece aracın sertlesecegı ıcın psıkolojkmen yol tutuyor zannedersin. ben önermiyorum ç
nkü dip basacaksan orjinal amortisörlerin canını okur daha kötü bence. yok zaten dip basmayacaksan spor yay al kullan. bence son derece mantıksız bir ürün |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |