![]() |
|
Kontes'i kovalıyayım dedim :D [Ozan-i Atışma] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 12:21 |
Bu sabah işe gelirken derince tünelinde bir baktım Kontes :))
Clio ile peşine verip dibine girdim ![]() Girmez olaydım ![]() 2nci vitese çakıp gidişi yok mu ![]() Meğer ne kötü hissettiriyormuşum millete ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaaa etme bulma dünyası bu :D
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
ahahah :)
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gti dedikleri
Benzindir ictikleri Bir de gaza bastin mi Dagittirir şanzımanı freni |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Ali, aynen öyle dostum içimi bi çektim bi çektim anlatamam :/
2nci vitesidir ki inletir her yeri, 0 lüx araçları üzer şöyyle kafiyeli, 6 ileri olanı gelse bilmez bu güzeli, Gidişiyle özletir titretir bedenini, Takılırsan ona özel hissettirir seni, İnersen içinden Sızlatır kalbini. Biri şiir mi dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Giden gitmiş artık şiir care olmaz derdine
Vitesi 206ya da taksan yetisemicen kontese Sen ac radyonu git aheste aheste Bu da geçer Azizim,boşver üzülme :) |
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Şiirlerle Türkülerle Kontes köşesi :)
|
|
![]() |
|
Şiirimi okurken sapağı kaçırırsın,
Gittiğin yolda bir de yakıtı saçtırırsın, Ben giderim aheste aheste de, bir anlık refleksimle aklını kaçırırsın. distortion GT ![]() |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Fazla güvenme kendine yollar yokuş
Gün gelir tokatlar seni çavuş Saygımız sonsuz kontese Clioyla geçmek neymiş babuş Çavuş=Citroen C3 ![]() |
|
![]() |
|
Yaralıyım yaralıyım,
Ben birinden dolayı kararlıyım, Hızlı gitmem artık elim vermez, Ama Kızdırmayın Lambo gelse Fayda etmez....
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
O karardan dönemezsin
Kızdırsakta gidemezsin Şahin bile geçse seni Gık bile diyemezsin |
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
gaz fren şanzuman halim duman :)
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Vay babam. Araba askı da bu sanırım. :)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kaderde arkadan yaklaşıp bakmak üstünede tokatlanıp uğruna şiirler yazmak varmış sizin durumda çok zor hakketten :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Pasaklı kontes derler ona forumda
Lpg'yle çıkar 214 Kilometre hıza Clio'da neymiş yaklaşamaz tamponuna Uzar gider dumanı kalır clioya Düzenleyen Serkan - 24 Aralık 2013 Saat 19:51 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
aşıkların atışması gibi olmuş bura
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
daha çok yazardımdaaaaaa benim angara aslanına sis takıyoduk :) paylaşcam şimdi
|
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aşıksan vur saza, şöförsen bas gaza :) ne olmuş burası böyle yaa :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Aslan parçası dersin ona Hiç bakmazsın yağına suyuna Tüpte 60 kuruş yaksa da Helal olsun evladına |
|
![]() |
|
Evet derim karara kıldan ince boynum, Ben onunla Mutluluklara boğuldum, Boşver sen kontesi var benim selvi boylum. varsın şahin de geçsin beni enlim boylum, ben 90'a kalpten Tıpa koydum... Kontes'i kontes Eden içindeki şöför ben,
Lpg'de 214 km hızla otobanda giderken, C350 yı Beylik düzünde kovalayan ben, Kusura bakma serkan abi, Geri geri bile Geçerim çavuşu ben, ![]() Yeah :D Düzenleyen Aziz - 25 Aralık 2013 Saat 13:58 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |