![]() |
|
kontak problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MAHMUTCAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MAHMUTCAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 Saat 11:14 |
arkadaslar merhaba, iki hafta once arabanin anahtari kontakta sıkışıp kaldı, arkadaslarım kontakta problem oldugunu degıstırmem gerektıgını soyledıler. ikinci el bı kontak bulup arabaya taktım ve araba ilk denememde gayet normal bı sekılde calıstı. 2,3 dakika calısır halde bırakıp arabayı durdurdum. soktugum parcaları tekrar topladıktan sonra arabayı tekrar calıstırmak ıstedım ama bı turlu calısmıyor. motor gayet normal donuyor ama sankı mazot fılıtresınde pislik varmıs gıbı calısmıyor. arabadan anlayan bıkac kısıye sordumö ıkıncı el aldıgım kontak uyumlu olmayabılır dıyorlar(kontak sıstemınde antidemaraj dıye bı parca varmıs galıba ondan bahsettıler). kablo gırıslerı felan hepsı aynı,yanlız benım eskı kontagın anahtarı manueldi, ikinci el aldıgım kontagın anahtarıysa kumandalı.
arkadaslar yardımlarınızı beklıyorumö bıraz arastırdım, bu antidemaraj denılen sey iptal edılebılıyormus. cevaplarınız ıcın sımdıden tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam kontak anahtarının üzerinde immobilizer çipi var anahtarı kontağa taktığınız zaman araç bu çipteki kodu tanır ve çalışmasına izin verir, şöyle bir deneme yapabilirsiniz eski anahtarınız üzerinde ki çipi çıkarıp yeni kontakla marşa basarken çipi kontağa temas ettirin, muhtemelen çalışacaktır.
|
|
![]() |
|
MAHMUTCAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MAHMUTCAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH razi olsun kardes, dedigini yaptim ve araba calisti. cok tesekkurler yardimin icin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |