![]() |
|
Muayene - (Fren lamba sorunu) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2013 Saat 17:44 |
Bugün aracımı kontrol ettirdikten sonra muayeneye girmek üzere TüvTürk'e gittim fakat gecemedim. Sebebi ise fren lambalarının yanmaması (3. stop dahil). Aslında ilk basta muayeneye girmeden önce kontrol ettim soldaki yanıyordu, cıkınca baktım sol da yanmıyor. Lambaları kontrol ettim digerlerinde, lambalar da saglamdı. Sebebini anlayamadım. Sizce nedendir?
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sana kaderinin bir oyunu mu bu :) belki sigortasında falan sıkıntı olabilir yada soketlerinde bi gevşeme vs. kötü olmuş ama işin şakası bi yana :( birdaha istasyona git gir çık uğraş..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Aynen. İstasyonda yakın degil oda ayrı bir sıkıntı. Sanırım sıkıntı sigortalarda.
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
geçmiş olsun keşke istasyondayken benim yaptığım gibi birer yumruk tekme atsaydın ben öyle yaptım yandı geçtim yoksa akıbetim seninki gibi olacaktı
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Abicim yaptım emin ol. :) Senin yazdıgında aklıma gelmisti. Yaptım olmayınca söktüm taktım, digerlerinde yandı lamlabalar. Yani sıkıntı neyde anlamadım ama yarın sabah anlayacagım.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Müşürü ve sigortaları kontrol et
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3. stop yani bagaj kapağındaki yanmasa da geçiyormuşuz ama tabii ki diğer stopların yanıyor olması lazım. iyi ampul takılmadıysa patlamıştır belki. benim araç da çok patlatıyor ampulleri. ama bunların iyisi varmış, uyardı elektrikçim.
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
Ampuller yanıyor, sıkıntı baska bir seyde. Hic biri yanmasa müşürden süphelenecegim ama, sol yanıyordu.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
Serkan abi Ali'nin dedigi gibi müsürdenmis. Sol frense meger hep yanıyormus. sag ile ücüncü stopda sürekli yanmaktan patlamıs. Müsürü degistirdim, muayeneden gectim. Yardım ve fikirleriniz icin tesekkurler.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hadi geçmiş olsun 2 yıl rahatsın darısı nisanda bana :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
senin araba aşırı pislikden kalıcak :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hadi gecmis olsunn.
Musur cok sikinti. Pejo nasil bir muhendis calistiriyorsa musuru ters koymus. Ben birtek bu arabada gordum ters musuru. Normalde musur pedalin arkasinda olur siz frene basinca musuru de tetiklemis olursunuz fren lambasi yanar. Pejoda musur pedalin onunde yani frene basmadiginiz durumda musur tetik konumunda. Siz frene bastiginizda musur serbest kaliyor e tabi buda musurun omrunu kisaltiyor. Musurun bu denli cabuk degistigini ben pejoda gordum ilginc geldi basta. Ama musur ucuz allahtan 30tl fln di galiba. 94bmw ye cikma bulduk adam 150den asagi vermedi sene 2010da sifirina 400 dediler. Normal standart bir musurdu. |
|
![]() |
|
Gökhan Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 309 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede çamurluktaki sinyl lambası yanmamıştı tabi kaldık muaynede elektirikçi söktü taktı düzeldi
|
|
![]() |
|
Dayimin 2004 fiestasinda yan sinyallerde amerikan park vardi ve direk bagliydi hani sinyal gorevi gormuyordu. Bunun tuvturk icin kusur oldugunu bilmiyordum ben agir kusur saydilar. Cektik arabayi allahtan pense fln varmis arabada soktum hemen eski tesisatina bagladim zor ugras. Oldu hemen gosterdik birde silecek kolu temas etmiyor arkaya su sikmiyordu. Onuda hallettik kurtulduk |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |