|
YARDIM |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hnn444
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 22:59 |
arkadaşlar merhaba eskişehirde yaşıyorum bir aydır 2000 model 406 2.0 hdı sv kullanıcısıyım.birkaç sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.yol bilgisayarındaki dış ortam derecesi çalışmıyor. dikiz ayna karatmalı ama çalışmıyor söktüm kablo bağlantıları yapılmamış. ama tavandan 6 tane kablo geliyor hepsi boşta sanırsam yağmur sensörlü ama çalışmıyor. bu 6 kablonun soketide yok bu kısmın fotoğrafı olan arkadaş yada bilen varmı?birde direksiyonu yavaş çevirince bir gıcırtı var sanki eski kapı gıcırtısı gibi. son olarak fren pedalı ile gaz pedalı aynı seviyede debriyaj bunlardan yukarıda bu normalmi çünkü fren aşağıda kavrıyo bu sebeptenmi diye sordum sizin araçlarınızın pedal durumu nasıl. lütfen bilgi verirmisiniz.
TEŞEKKÜRLER. cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar
|
|
osman_bora
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
yağmu sensörü için aoto ya alman alzım kolu ön cama su dök bak bakalım çalışacakmı çalışmıyorsa ustaya git,sigortaları kontrol ettir,bence ,
debriyaj fren aynı secvi,yede gaz pedalı azcık aşağıda .. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |