![]() |
|
dijital klimanın tuşlarındaki ışık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 00:36 |
selamlar. arkadaşlar 206 nın dijital klima sının tuşlarındaki ışıklar yanmıyor nasıl değiştiricem bilgisi olan varmı yardımlarınız için teşekkür ederim....
|
|
![]() |
|
murat222 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yaptım oldu beyler
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kalorifer düğmelerine sökülmesine kadar anlatımlı resimler var saolsun arkadaşlar güzel çalışmalar yapmış djital takımda aynı sökülüyor ben resim çekemedim söktüğümde gece ve çok soğuktu. tuştakımını söktükten sonra arkasında 4 adet 5 yıldız vida daha var onlarıda sökersek bütün tuşları elimize alabiliyoruz. kırılacak hasar görecek bi parça yok içinde 3 adet dipsiz ampulle işlem tamamlanıyor saat ekranıda gayet basit tavsiyem korkmayın yapmak istediğinizi rahatça yapın. saygılar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |