|
|
dijital klimanın tuşlarındaki ışık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
murat222
1. Vites
Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2013 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: dijital klimanın tuşlarındaki ışıkGönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 00:36 |
|
selamlar. arkadaşlar 206 nın dijital klima sının tuşlarındaki ışıklar yanmıyor nasıl değiştiricem bilgisi olan varmı yardımlarınız için teşekkür ederim....
|
|
![]() |
|
murat222
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2014 Saat 00:40 |
|
yaptım oldu beyler
|
|
![]() |
|
murat222
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2014 Saat 00:13 |
|
kalorifer düğmelerine sökülmesine kadar anlatımlı resimler var saolsun arkadaşlar güzel çalışmalar yapmış djital takımda aynı sökülüyor ben resim çekemedim söktüğümde gece ve çok soğuktu. tuştakımını söktükten sonra arkasında 4 adet 5 yıldız vida daha var onlarıda sökersek bütün tuşları elimize alabiliyoruz. kırılacak hasar görecek bi parça yok içinde 3 adet dipsiz ampulle işlem tamamlanıyor saat ekranıda gayet basit tavsiyem korkmayın yapmak istediğinizi rahatça yapın. saygılar |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||