![]() |
|
206 arabam stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sinahasan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sinahasan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2013 Saat 23:50 |
aracımla sehir dısına cıktım 400 km lık bir yol geldim okula giderken arabam stop etti.mazot bitti diye mazot aldım calıstı okula gittim gelirken yine stop etti.arıza lambası yandı.sanayiye gittim cihaza baglattım p1197 nolu hatayı verdi motor beyni * enjektör kontrolü yazıyor.elektrikciye götürdüm beyinde,kablolarda enjektörlerin akım gelmesine bi sorun yok dedi.pompacıya gönderdi.onun bagladıgı cihazda (ecu arızası memelerin kontrolu yazdı).bugun enjektörleri temizlettim 900 tl para verdim. aksam yine arıza verdi. sizce sorun nedendir.ALLAH askına biri yardım etsin....
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O 900 lirayı alan vatandaşı aradınmı? az bi miktar değil ben olsam gırtlağına yapışırım :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |