![]() |
|
Day Light yapsak mi?Alsak mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Aralık 2013 Saat 10:26 |
ali baba da nasıl fiyat gözüküyor hala anlamıs değilim.
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
expressde 630 dolara fln geliyor. GÜmrük sıkıntı yapmazsa alınabilir bence. Bişiler yapmaya kalksanız 200ü bulacak bir de orjinal farı boca etme riski var. Çok orjinla ve güzel duruyorlar cam kalitesine bişi diyemem ama ben çinden almayı tercih ederdim.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bunlar güzel ama biraz pahalıya mal olur. Kendiniz led ışıklarla güzel bir şekilde uygun bir fiyata yapabilirsiniz. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bunlar oldukça güzel duruyor .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yeni çikan otomobillerin çogunda var vede ilgimide çekiyor arastiriyorum kendim mi yapsam yoksa hazir alipta mi taksam?
bulduklarim; http://www.alibaba.com/product-gs/961897014/LED_Head_Light_For_Audi_A6.html bu 265€ yanlisim yoksa çok pahali geldi bu arada http://turkish.alibaba.com/product-gs/car-led-tail-lamp-for-audi-a6-1348577977.html bunun fiyatini bilmiyorum
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |