![]() |
|
2009 focusla takas :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2013 Saat 22:38 |
İki güvercin bir otomobille takas edildi
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kuş işi de aynı kumar gibi bir hastalıktır.
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-kumes-hayvanlari-guvercin-has-mardin-guvercini-32-yillik-tek-damari-147677023/detay
dişiyi göstermiyorum nazar değmesin diye :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
aynen hocam 9 yaşımdan berli besliyordum ünv.tede braktım :) mecburiyetten şimdide uraşamıyorum zaten :9
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
abi hastalığı anlarım, tamamda araba verilirmi ya
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
tedavisi yok abi. Kuşçuları gören Amerikalı bilim adamları uzayda yaşamı brakıp müslüman oldular şuanda şükür namazı kılıyorlar
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
Ben o zaman benim muhabbet kuşunu ucuza satıyorum :) ( bu arada satılık erkek muhabbet kuşu ve kafesi ) :)
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
senin muhabbet kusunun cinsi ne :/ onlarda cins cins fiyati cinsi belirler :D
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
307 kadar değerli değil kardeşim , 307 ne değer biçemem kuş parçası ile
![]() ![]() Düzenleyen gogly35 - 21 Aralık 2013 Saat 23:44 |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bir BWM teklifi ancak Knight Online' de bir char' a gelir Recep kardeşim
![]() Gerçektir |
|
![]() |
|
ozaman bunlar geri zekalı adamlar sıyırmış :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
yani kem küm... mokoko en yiyo ne içiyo bu millet verdiler hormonu verdiler hormonu milletin kafa yapısı değişti.
Düzenleyen xMEGANx - 22 Aralık 2013 Saat 22:25 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu iş tek kelimeyle hastalık
![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |