![]() |
|
lütfen yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2013 Saat 19:56 |
http://www.sanalpazar.com/Atas-Airclim-Klima-Ve-Arac-Ici-Dezenfektanivanilya__isp8287329
sanırım şundan bahsediyorsunuz. olabilir mantıklı. onun dışında aracı iyice temizleyip havalandırmadan işiniz çok zor... döşeme temizliği için bu ürünü kullanabilirsiniz: http://www.sanalpazar.com/Atas-Vinetcok-Amacli-Temizleyici750-Ml__isp6893483 ayrıca ben kendi aracımda bunu da kullanıyorum: http://www.hepsiburada.com/liste/sonax-arac-ici-temizleyici-321200-500ml/productDetails.aspx?productId=otson321200&categoryId=20035742 ürünü koltuklara sıkıyorum sonra elbise fırçasıyla fırçalıyorum. sonra tekrar sıkıp mikrofiber bezle siliyorum. çok nemlilik yapıyor, onu da aracı havalandırarak kurutuyorum... edit: linkleri tıklanabilir yaptım. Düzenleyen barishrocker - 26 Aralık 2013 Saat 19:57 |
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sprey var araç içi dezenfektanı diye (klima
dezenfektanıyla karışmasın) aracın havalandırmasını iç srikülasyon modunda açıp
şişeyi sürücü ayak kısmına koyup sıkıyorsunuz bire kere dokununca bütün şişe
boşalana kadar durmuyor zaten siz o sırada hemen araçtan çıkıp bütün kapıları
pencereleri kapıyorsunuz 10-15dk bu duman araçta geziyor havalandırma kanalları
dahil bütün kokuları ve bakterileri yok ediyor özellikle 2. el araç alanlara
tavsiyemdir 2 cok güzel 10 dakida bir fıslıyan parfümlerden al arabada kullan ve her yere fıslat
|
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
arka koltukları söküp yıkasam faydası olurmu yada koltuk kılıfı alsam deliricem ya
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Hocam, gün aşırı tütsü yak bagajın içinde, araç park hallerinde iken sürekli tütsü yakık bırak, çok iyi koku değiştirme özelliği var. marka hatırlamıyorum ama mudo larda bulunan tütsüler kaliteli. sıvı olanlarıda var ama araçta yaramaz, cubuk olanları evde odamda kullanıyorum. sigara kokusunu yok ediyor. işe yarar diye temenni ediyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Araç yıkama yerlerine bir sor belki çare bulabilirler.. |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Deterjanlı bezle iyice bastırarak temizlemeyi deneyin. İçine çok işlediyse de biraz deterjanlı suyu lekeli bölgenin üzerinde bekletin. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
havaların soğuk olması biraz dezavantaj olacak ama bir şekilde arabayı iyice kurutup havalandırmanız lazım. araç temizliği ve boya koruma ürünlerini perpada erdem boyadan temin edebilirsin. atas markasının her şeye uygun bir ürünü var. kesin atas vinet miydi neydi döşeme temizliği için olanı. mesajla belirttiğim yerde de çok ayrıntılı bilgiyi bulabilirsiniz. inşallah çözüme kavuşur..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
şu yumuşatıcı olan deterjanlar varya onunla sağlam bi yıkayıp kurutman lazımi sonrasında döşeme temizleyiciler var onlarla temizleyerek bi sonuca varırsın diye düşünüyorum benim arabada işe yaramıştı ama ilk yıkamada sağlam bi kurutman lazım yoksa kokunu gidiceni sanmıyorum
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Engin ASLAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
arabadan soğudum resmen bu 3.arabam üçüde pejo hastalık derecesinde seviyorum ama gel gör ki arabaya binemiyorum binince camlar açık geziyorum
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Benim bagajda da Araç Eski kasa doğandı 100Cl yeni rakı kırılmıştı :) arabaya binenin kafası 1 milyon oluyordu en sonunda aracı komple iç kuaföre bıraktım arabaya sıcak tazikli su ve detarjan ve yumuşatıcı ve özel parfumlu bir kaç birşeyler sıkarak kokuyu geçirdik kış ayında bu dediklerimizde zor
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
yapmadığım şey kalmadı karbonattan tutun kuru kahveyi ocakta ısıttım onu komple arabanın içine döktüm kolonyalı mendille sildim daha sayamadığım bir sürü şey resmen insanlık dramına döndü ya..
|
|
![]() |
|
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
çok geçmiş olsun..bizim arka koltuğa 2 sene önce 3lt su dökülmüştü ne yaptıysan kurtulamadık daha yeni yeni geciyor belki würth ün temizleme spreyleri var belki işe yarar..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Sıkıntı... fakat yalnızca bagajdaki döşemelere sindiyse en fazla yenisini alırsınız
![]() 1 keresindede mangala gitmiştik 3 araba benim arabanın bagajında 1 torba et unutmuşuz. Gece dönerken araçta inanılmaz bir koku vardı önce önemsememişti kimse biri koyverdi heralde dedik. Cam açtık fakat koku artıkca biri mıçtı heralde dedik, baktık öyle bi durumda yok. Ve benim kafada o an bi ampul yanmıştı. Allahtan sadece posette duruyodu etler dökülmemişti. Nasıl berbat bi durumdur tahmin edebiliyorum. Allah yardımcız olsun
|
|
![]() |
|
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
offf Allah sabır versin :)) sametin dediği gibi bi çözüm bulman lazım havalar düzelene kadar :) hem koku bagajdan geleceği için sizi baymaz hemde pis konunun üzerine siner belki..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Çamaşırlar için kullanılan kokulu yumuşatıcılar iş görebilir ben yazın havalandırarak 2-3 kez kokulu yumuşatıcı ile yıkamıştım garıp bır koku vardı bıde bagajın tam ortasına bımde satılan fıtıllı kokuların ağzını açıp bıraktım 2 hafta kadar falan sonra eser kalmadı hava ıyı olsa yapılırda bu havalarda ne havalandırabılırsın açıp bagajı ne yıkadığın şeyı kurutabılırsın tam olarak kurumayınca da daha çok koku yapıcaktır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
Döşemeyi değiştir :) o koku nası gider ki
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
2 hafta önce arabanın bagajına turşu bidonu koymuştuk yolda devrilmişti ve bagaja nerden baksan yarım çay bardağı suyu dökülmüştü bildiğin sarımsak kokusuyla geziyorum döküldükten sonra bagajdaki döşemeyi söküp evde yıkadım ancak koku hala gitmedi bu koku nasıl gider bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |