![]() |
|
Hangi yay sorusu nezaman bitecek? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2013 Saat 00:32 |
||
okuldayken "hocam istediğimiz sorudan başlayabilirmiyiz" diye bi soru vardı cevap değişmezdi "evet başlayabilirsiniz:) şimdide yay için aynı durum, tüm türkiye için ve insanlık için sorup cevplıyorum
Soru: Hangi yayı takmalıyım? Cevap: Eibach Soru:Kaç cm takmalıyım? Cevap:5 cm umarım artık son bulur:)
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
:) buna benzer cok konu var hocam. Aslinda ayni konular onlarca kez donuyor ama sonra tarihin tozlu raflarinda kaliyorlar donupte bakan yok.
Google amcaya "peugeiitturkey yay" yazdimi neler cikiyor |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Yazdım bunu mu demek istediniz yazdı hacı ![]() |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
İsyan etmeye gerek yok bence. Eibach evet doğru herkes biliyo, bilmese de araştırıp görüyor. Fakat yeni markalar var fiyatı daha uygun olanlar var vs. Eğer kullanıp da memnun kalan varsa bunları da sorarak ogrenmekten başka çare yok. Zaten herkes herseyin cevabını biliyo ve her sorunun kesin tek ve net bir cevabi olsaydı ; ben şu an bunu yazıyo olmazdım. |
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Eibach doğru cevap fakat 5 cm yada 3,5 cm aracına göre, zevke göre değişir.
|
|||
![]() |
|||
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Yukardada yazdım aracına göre değişir bu. Marka kesinlikle doğru tartışılmaz bile. Ama 3,5 luk yayın indireceği araba vardır indirmeyeceği araba vardır. 5 cm bazı araclara daha zararlı olabilir(çok fazla indireceği için) bu sebepten 3,5' lukmu 5 likmi soruları sormaları normal diye düşünüyorum. (Tecrübeyle sabit benim düşüncemdir)
|
|||
![]() |
|||
||
istisnalar olabiliyo tabi, benim anlatmaya çalıştığım bu bilgilerin hepsi zaten mevcut, konu açmak yerine mevcut konuların araştırılması
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |