![]() |
|
206 için teyp önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 21:22 |
|
206 için ön ve arka kapılar olmak uzere yanı ön kapılara 16 cm ve arka kapılara 13 cm hoparlörü anfisiz taşıcak ve ileriye dönük olarak tesisat içinde kullanılabılecek çabuk bozulmıcak iş görür sağlam kullanımı basit bir teyp arıyorum tavsiyesi olan arkadaşlar varsa fikirlerinizi bekliyorum ... USB - SD - AUX olması gerek CD Sürücüsü olmasada olur artık CD pek kalmadı zaten :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eğer ileride tesisat kurmayı düşünüyorsan amfi çıkışı yani rca çıkış sayısı önemli. diyelim ki ön ve arka kapılarla mid takımı taktırdın ve bagaja sub koydun. bu işlem için toplamda 5 kanal olacak şekilde amfi ayarlaman lazım. mesela 4kanal ve mono şeklinde... bu amfilere de teypten 3çift rca çekmen en sağlıklısı olacaktır. yani tesisat kuracağım dediğin için en az 2rca çıkışlı anaünite seçmeni öneririm. iyisinden kötüsüne doğru önerilerimi sıralıyorum:
http://www.atakantuning.com/Pioneer-AVH-X-8550-BT-Bluetoothlu-Kafa-Cikar-Double-Teyp,PR-726.html http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-9450-UB-USB-li-Oto-MP3-Teyp,PR-532.html http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/pioneer-deh-x7550-usb-sd-cd-mp3-oto-teyp-oto-cd-74955161 http://www.pioneer.com.au/au/products/DEH-X6550BT/print.html |
||
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
Fiyat performans istiyosan pioneer in 1400 yada 1500 serilerinden alirsan tatmin eder ilerde pro bi tesisat kuracaksan ark. Tavsiyeaine uyabilirsin
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Profossıonel bir sistem kurmak istemiyorum öyle abartılı dediğim gibi
206 nın ön ve arka kapılarına hoparlör takıcam 4 tane bunları teyp kendı
başına beslemesi lazım ilerdede bir mono anfi ile subwofer bağlamayı
düşünüyorum hepsi bukadar aslında uzun suredır duşunuyorum bunu ama
yakında bir ödeme alıcam ve girişicem artık.Barış sizede teşekkürler
ancak fazla iyi bişeyler yapma niyetim yok orta halli bişeyler beni
idare eder heralde.Pioneer
in MVH 1400 modeli bu bahsettıklerım konusunda iş görürmü acaba
kullanan varmı ? Vatanda 159 TL düşünebilirim ama kumandası yokmuş vede
demosuyla falan sorun yaşayanlar kapatamayanlar olmuş cihazı bıraz
soğuttu böyle şeyler okumak açıkçası daha basit kullanımlı bişeyler
istiyorum karışık olmayan .
|
||
||
![]() |
||
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
kapı hoparlörlerini amfiye bağlamayı kesinlikle düşünmüyorum dersen tek amfi çıkışlı modeller de uygun olur. aşağıdaki ürünü alabilirsin. montajını oraya yaptırma ama ürün satışında sorun çıkarmayacak bir yerdir...
http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-1650-UB-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-842.html |
||
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
||
![]() |
||
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
|
Eğer cd siz alıcaksan bence sony al hem pioneerdan daha ucuz ses kalitesinde farkta yok 139lira
|
||
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
Sony daha soft çalar, pioneer ise daha parlaktır. Pioneer sub ve midleri daha güçlü çaldırıyor. İkisini de deneme şansım oldu.. |
||
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
mvh 1400 ü ben kullanıyorum montajı doğru yapılırsa hiç bir sorunu yok.demo menüsünü de ister açarsın ister kapatırsın.menüsünden ayar yapabiliyorsun.1400 yerine yeni modeli 150ub u alabilirsin.kumandası yok demişsin ama 206 da kumandaya pek gerek duymuyorum Pioneer MVH-150UB Ön USB/Aux Girişli MP3/WMA/WAVÇalarlı Oto Tey |
||
|
||
![]() |
||
|
Sony de düşünebilirim aslında beğendığınız bir model varsa atarsanız ismini söylerseniz sevinirim. |
||
||
![]() |
||
|
mhv 150 ub güzel gözüküyor bunu alabilirim bimekste 160 TL Tavsiye için teşekkürler ...
|
||
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
sony denemedim ama bu yeni modeli çıkış gücü 4x55 watt pioneer 4x50..media markta 139 tl kampanyalı ürün(mersin) bu arada bimeks ürünleri birazcık normal piyasa fiyatına göre pahalı Düzenleyen korkusuz202 - 19 Aralık 2013 Saat 14:51 |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
|
4x50w olarak bakarsanız yanıltır. Onlar maximum gücüdür. Nominal veya rms olarak geçen güçlerine bakmak lazım. Ayrıca çıkış voltajı da önemlidir. Pioneer ve sony markalarını aynı sistemde kullandım. Sony temiz ses veriyordu ama pioneer takınca bariz bir fark oldu. Ben temiz ses için alpine, güçlü ses için pioneer öneririm..
|
||
||
![]() |
||
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
|
44 tl ben kullanıyorum çok memnunum 2 tane aldım biri sattığım arabada gitti birinide şimdi 206 da kullaanıyorum ![]() Düzenleyen koramiral - 19 Aralık 2013 Saat 21:21 |
||
206 2000 1.4 lpg
|
||
![]() |
||
|
Sağolun tavsiyeniz için ancak benımde bu tarz ucuz yolu bır teybım vardı navigold bazı tuşları basılı kaldı butonları bozuldu açıp değiştirmeyi denicektim ama teybin çıkış gücü düşük 4x15 2 RCA çıkışı var ancak isteklerimi karşılamıyor şarkıların ısımlerı ekranda geçmiyor sadece numara olarak gozukuyor ve klasör seçmı yok kafasına gore şarkı çalıyor bende sağlam bir ana ünite almaya karar verdım bu yüzden daha kalıteli.
Düzenleyen samet206 - 19 Aralık 2013 Saat 22:46 |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |