![]() |
|
takas tavsiyeleriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 19:08 |
arkadaşlar aracımı 206sw 307 sw fiesta veya megane scenic ile üzerine 3-4 bin tl alabileceğim şekilde takas yapmayı aklımdan geçiriyorum sizce bu araçlardan hangisi mantıklı olur yada sizin bu şartlarda yapabileceğiniz tavsiyeleriniz var mı model yılı 2004 ve öncesi
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben olsam temiz bir 307sw tadından yenmez derim dostum..
Düzenleyen fatihgg - 18 Aralık 2013 Saat 21:27 |
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
307 sw hoş ve konforlu bir araç yeşil renk bir sw vardı ınceleme ımkanım olmuştu yakından oldukça güzel bir araç bence bayada geniş ısıtmalı koltuktan tutunda cam tavan bide o apayrı bır görsellık kazandırıyor bir dünya özelliği vardı arka koltuklarında hatta otobus koltuklarında bulunan sonradan açılan bardaklıklardan bile vardı sahibi oldukça konforlu olduğunu söylüyordu ama tabi büyük araç sw araç sizin ihtiyaçlarınıza göre alıp almamak değişir.Büyük ve konforlu bir araç düşünüyorsanız temiz bir 307 sw alınabilir derim ben.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bu takası yapma sebebim model düşürmek 4 bin tl nakite ihtiyacım var düşük model bir araçla takasa girip bu nakit ihtiyacımı karşılamalıyım 206 ve 206 sw da düşünebilirim sanırım
|
|
|
![]() |
|
bana da öyle geliyor salih
|
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracın dizel mi? kilometresi nedir? boyası değişeni var mı?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |