![]() |
|
AKLINIZDA OLSUN!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 03:15 |
Arkadaşlar aklınızda olsun yeni aldığınız bi lastik olur, veya sıfır ayarında lastiğiniz olurda balon yaparsa İstanbul/ Bağcılar - Güngören sanayi sitesinde 12. blokda 30-40 lira civarında bir fiyata yapılıyor ve gayette başarılı yapıyorlar. Benim kendi lastiğimi 30 liraya yaptırdım memnunum aklınızda bulunsun dedim...
Düzenleyen kuscu38 - 18 Aralık 2013 Saat 03:16 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
deLySey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2013 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ist değilim ama güzel bilgi ilgi için tşkler..
|
|
''Uyuz Bir İt'in Kasığındaki Pire Kadar MutLu..! Ve Başını Çöpe Soktuğu İçin Kıçı Açıkta kaLAn Bir Kedi Kadar Tetikteyim..'' Tut Ki MutLyum ! Tut Ki YıkıLmıŞım..! Sana Ne. . . ! !
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |