![]() |
|
Tavan Değişmiş Corolla ?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 02:21 |
Araç
Kaporta: Tavan değişmiş.Fırtınada üzerine cam düşmüş.Takla falan değil.Sol arka kapı sacı değişmiş.Başkada değişen yok. Ama muhtelif yerlerinde boya var.Tramer sorgusunda 5 hasar var 3ü çarpma fiyatsız,1i 769 TL 1ide 1250 TL çıkıyor. Motor:Yetkili servis bakımlı düzenli servise gitmiş herşeyide serviste olmuş. Bende 2004 Pejo 206 var arabamdan memnunum ama 2 çocuk olunca gezmeye giderken sıkıntı olmaya başladı. Yanımızda biri gelirse arka koltukta insanlar dolmuş gibi üstüste gitmek zorunda kalıyor ki bu genellikle kayınpederle kayınvalide oluyor Bu duruma göre ne yapayım ? Benim arabanın üzerine 2-3 koyarak bunu alayım mı? Yoksa maceraya gerek yok mu ? yorumlar için teşekkürler ![]() |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maceraya gerek yok, her hasarın da kaydı olacak diye bir sey yok ama o hasar kayıtlıysa bilemem tabi. Bu hafta icinde benim arkadasımın da Linea'sının üzerine cam düstü gözle görülür büyük bir hasar vardı ama arac bir günde cıktı. 20 bin gibi rakamlara daha iyi araclar bulabilirsiniz hemde bu modellerde. Passat düsünebilirsiniz. Hatta kendinizi biraz daha sıkarsanız 2004 trendline bir passat alabilirsiniz. Güzel aractır.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Toyota ile tecrübeme sebep olan kişilerle uzun muhabbet ettim. 90lı yılların başından beri toyota kullanan kişiler.
Ailecek (baba-3 oğul-oğulların eşleri-ve 5 torun) 12 toyota kullanıyorlar ve şimdiye akdar başka araca binmişlikleri yok. Bana tek tavsiyekleri mümkün muhtemel 10000kmden önce bakım (servis mümkünse) orjinal parça dışında parça takma. Servisin izin vermediği uygulamayı yapma Önden ciddi darbe alma tek söyledikleri bunlardı. Bir oğlan takla attı avensis ile araç perte çıktı çıkmasa devam edecekti. Benim tavsiyem motorudur. Bir de bir müddet 10-15km kadar biraz bozuk yolda test edip tavadan ses geliyor mu sonrasında şahsım adına alırdım bu aracı. |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
1.6 ve benzinli benzin fiyatları bu durumdayken 10 yaşında araç 5 Tane hasar kaydı var tavan değişmiş kapı değişmiş bunların dışındada bır kaç yerınde boya var demişsiniz.Toyota oldukça güzel araç bu modelide öyle iyi bilirim tamamda bu araç 206 nın ustune para vererek alıncak kadar güzel değil bence riskli.Eğer satan kişi tanıdıksa sızde aracı bılıyorsanız olabilir belki ama bir yabancıysa güvenmek zor güvenip alsanız bıle malum piyasa ilerde satışı zor olucaktır yinede siz bilirsiniz bence maceraya gerek yok :) Bu araç 1.6 Terra ise eğer toyotanın modellerıyle fazla ılgım yok hatam olursa bılmıyorum 2006 modelini değişensiz olarak 1 parça boyalı servıs bakımlı 23.750 TL ye satıyor komşumuz sız kıyaslayın.
Düzenleyen samet206 - 18 Aralık 2013 Saat 02:44 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
şehir içi kullanımın çoksa benzin bunalıma sokabilir bence 20-23 e daha hasarsız olanlardan bulabilirsin veya dizel 307 sw da olabilir sen bu aracı satmak istesen karşındaki adamı inandıramaya bilirsin cam düştüde ondan değişti diye ayrıca tavana cam düşüp değişme gereği duyulmuşsa kapı direkleri felan hasar görmemişmi camlar patlamamışmı almaya niyetlenirsen başka yerlerede göster aracı tramerde çıkmayabilir kendi yaptırdıysa bahsedilen hasarları
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ali, samet ve Ramazan hocam saolun yorumlar için.
Araba almaya hiç niyetim yoktu ama bunu görünce acaba dedim avantajlımıdır. Sürekli kullancam ama ihtiyac olursa satmak sıkıntı birde tavan değişimi tramerde gözükmüyor muhtemelen servis harici değişmiş. Anlaşılan bana gelmez :) 307 Swlere bakayım ben hem bildiğim araç.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
son sahibi olma ihtimaliniz yüksek bence, satarken kimseyi ikna edemezsiniz bu hasarı
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+1 :)
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
arkadaşlara katılıyorum cidden alınmaz bencedes sıkıntı yaşarsanız.O bütceye sanırım daha temiz araçlar bulabilirsiniz.Fakat sıkıntılı bu araç bence.Tabii bu benin fikrim,hayırlısı olsun..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
fotoğraflar tabii ki yanıltabilir ama bana arka tarafı özellikle kapılar da normal gelmedi. iyi bir ustaya veya servise götürüp ayrıntılı baktırmak lazım. maceraya gerek yok bence;)
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |