![]() |
|
307 1.4 COMFORT BENZİNDE ÇALIŞMA PROBLEMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
marten61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2013 Saat 00:53 |
ARKADAŞLAR HAZİRAN AYINDA 307 1.4 COMFORT ALDIM ARAÇTA SIRALI BRC MARKA TÜP VAR BENZİNDE SABAHLARI ÇALIŞTIRAMIYORUM BOĞULUYOR AMA BENZİNE GEÇİNCE HİÇ BİR PROBLEM YOK ÇÖZÜMÜ NEDİR YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yanlış soru sanırım lpg ye geçince hiç bir problem yok demek istiyorsunuz heralde
|
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
marten61 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2013 Konum: mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewet kardeşim ya lpgye geçince sıkıntı yok bana diyorlar ki peugeot arabaları landırenzo dan başka kabul etmiyor ondan yapıyor diye
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
önce benzinde çalışıyor sonra otomotik gaza geçiyor dimi ama ilk çalıştırırken benzinde çalışmıyor boğuluyor duyorsun paki benzinde ilk çalıştığını nerden biliyorsun arızası varsa benzine geçmiyordur gazdada çalışabilir role mi diyorlar benzin gaz kesicisine bence iyi bir brc ustası bul aracı bilgisayara bağlattır ve tek tek baktır brc sistemine kablolara dahi tek tek incelettir.
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
koramiral ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 108 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koramiral
benim lpg lavato çok memnunum maşallah diyelim size 2 öneri (1. gazın düğmesine basın benzinde kalsın gaza hiç geçirmeyin. 2. kaputu açın hava filtresinden boğaza giden hortumun boğaz kısmını çıkarın içeri doğru bakın yağlanma yağ birikintisi pislenme varmı diye varsa temizleyin.
Düzenleyen koramiral - 18 Aralık 2013 Saat 14:07 |
|
206 2000 1.4 lpg
|
|
![]() |
|
denedim boruda yağ falan yoktu ama gene sildim gene aynı hatayı yapıyor bide şey soracam bu arabayı bağladıkları program ben kendi laptop'a yükleyemezmiyim
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Programi ve beyne takılan kabloyu bulursanız kullanırsınız . Ama biraz zor bulursunuz
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
peki başka bir çözümü yok mudur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |