![]() |
|
bu telefon alınırmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2013 Saat 17:42 |
arkadaşlar selamlar face de bu reklamı buldum telefon ihtiyacımda var sizce nasıldır bu alet alan arkadaşlar varmıdır
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben şahsen önermem çakma cihazlar pek sağlam olmuyor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bulaşma bu tarz cin malı ve çakma telefonlara bence
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
sııntısı ne olur
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
telefoncu olarak söylüyorum CİN
Uzak durun!!!
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu cihazlarda kullanılan iletişim protokol maddeleri olabildiğince kalitesiz ve korumasızdır. SAR (radioaktif etkileme) değerleri yüksektir. Eski 3310lar bile bundalrdan daha az radyasyon etkisi yapıyordu.
YAzılan özelliklerin %90ı yalan. Pil ömrü 6-7 ayda bitiyor. Büyük ekranlı ciahzlarda pil ömrü çok önemlidir yoksa yanınızda birde harici sarj ünitesi taşımak zorudna kalırısnız. Ekran ve kasaları daha naziktir ve tamiri zor. Olaki ekran kırıldığında yenisni almak zorundasınız. Tamir durumları yok Bir çok distirbütör firma kısa süreli sim açıyor ve 1 ay sonra telefon kapanabiliyor. 200tl artı 1 ay içinde tr ye giriş yapmış pasaport bulmanız gerekiyor. Veya bir telefoncuya gidip 3g özellikli bir imei kopyalatmanız gerekiyor Ses ve görüntü kalitesi düşük cihazlar. Kullanılan uygulama ve yazılımlar cihazın ısınmasına sebep oluyor ve bu cihazlar bu tarz uygulamalara alışık değiller. Gerçek 4 çekirdekli 2.26ghz işlemcili telefon kullanıyorum adreno 330 grafik birimi var ve çok basit oyunlarda bile 1 saat sonra kamera kısmı hissedilir derecede ısınıyor. Şahsen tavisye etmem çakma cihazları bende bu gümrük kendini geliştirmeden önce çok telefon getirip IMEI değiştirdim ama cihazların ömrü ve kalitesi değecek şeyler değil. 200tl olabilir ama çok lasım olduğu bir anda kullanılmayınca 5tl bile olsa anlamı olmuyor. |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Telefon bir yana, ücreti kredi kartıyla ödeyeceksen başına daha kötü olaylar gelebilir. Pek güvenilir bir site gibi durmuyor. |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
aman hacı adamlar oltayı atmış yem bekliyor. Oltaya gelme...
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Paranı sokağa atma
![]() |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
fiyat herşeyi anlatıyor zaten bulaşma
|
|
![]() |
|
![]() |
|
ekinoks44 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: Malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 501 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ekinoks44
uzak dur derim kardeşim başına iş alma..
|
|
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites Ford Focus Titanium 2013 Powershift |
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
dikkat etmek lazım, web sayfasında satıcıya yetkili birine ulaşılabilecek bi telefon adres hiçbir bilgi yer almıyor, paranı kaptırırsın uzak durmanı öneririm.
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu telefon mu ki alınsın ? Animasyon ya da gölge oyunu bence :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Düşünürsen şu an atıl durumda ilk çıktığında aldığım blackberry bold 9780 var. Uygun fiyata verebilirim
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Telefon tercihinde blackberry alanın amacını bir türlü çözemedim. Çevremde kullana arkadaşlara soruyorum ya baktık uygundu aldık. Çok duydum aldım. şunda varmış iyi dedi aldım ama ya şusu var şundan ötürü aldım diyen yok ? Senin sebebin neydi Kürşat ? SAğlam cihazlar ama ben alan kişilerin amaçlarını çok merak ediyorum. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Android hic güvenilir bi işletim sistemi değil, ios da kırıldı ama blackberry os yi daha kıran dinleyen çıkmadi. Yani en son öyleydi. Duyan da milyonlari yonetiyodum telefonla sancak ama güzel telefondu ben seviyodum :D
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Kalite yok , Tamiri yok ağız tadıyla kullanılabilecek cihazlar değil her istediğini yapmak mümkün değil.Bence hiç bulaşmayın .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
hiç olumlu bişey okumadım çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler için şuandan itibaren vazgeçtim almaktan.....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |