|
Yardım lazım arkadaşlar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
tariik_akan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2013 Saat 21:58 |
Pejo 206+ sıkıntılarını gidermek için parça fiyatları aldım.( 1.4 BENZİNLİ )
Parçalar: Triger seti (Orjinal ) Eksantrik Keçesi ( Febi yazıyor) Krank Keçesi ( ön) (Bilstein yazıyor) Benzin Filtresi ( Bosch ) Devirdaim Pompası ( Orjinal ) Ateşleme Bujisi Tk. ( Bosch ) Hava Filtresi ( Orjinal ) Yağ Filtresi (Orjinal ) Silindir Kapak Contası ( Orjinal ) 1 Takımda ön silecekler. ( Bosch ) Toplamda 270 tl fiyat verdiler normal midir?? Bunları uygulamak için ise 250 tl işçilik istiyorlar.Silindir contasında yağ kaçağı var.Girmişken tam bakıma sokayım dedim.60.000 bakımına 6.000 km kaldı zaten.Atladığım önemli parça var mıdır sizce???
|
|
Peugeot 206+ 1.4(KIRMIZI) BENZİNLİ -- PEUGEOT 307 SW 1.6 (GÜMÜŞ GRİ) BENZİNLİ
|
|
tariik_akan
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2012 Konum: BÜYÜKÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
He bu arada arkadaşlar bu silindir kapağı contası ağır bir işçilik gerektiriyormuş 2 yerden fiyat daha aldım birisi dedi ki 550 lira birisi 450 tl dedi sadece silindir kapağı contası değişimi için.taşlanacak filan dedi?
|
|
|
|
tariik_akan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
valla servis uçar herhalde :) arkadaşın tanıdık vardı götürdü bugün beni bir girdim içeri full taksi dolu içerisi.8 tane taksi 2 tane normal araç vardı.yapmadı zaten p.tesi gel dedi adam çok işim var dedi yetişmez dedi :) parçaları da aldım.P.tesiyi bekliyorum :)
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serviste 3000tl ye kadar yolu var "tellotello" izah etsin
|
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimde hemenhemen aynı parçalar serviste 3800tl çıkardılar tabi extra bişey çıkmazsa
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benim şanzıman masrafından sonra,böyle ufak rakamları duymak güzel geliyor :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
tariik_akan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
oh be içim rahatladı hay yaşayın arkadaşlar yaptırayımda bineyim adam gibi aslancağızıma:) korkuyorum binmeye.ustalar dedi ki eğer yağ triger e sıçrarsa triger yuvadan atar motor yatak sarar dediler.binemedim adam gibi aldım alalı
|
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serviste en ufak islemle yapilacak şeyi direk degistiriyorlar ve hic ugrasmiyorlar maalesef. Disardada rastgele bi ustaya gitmemek gerekiyor. Duzgun ustasini buluncada yedek parcayi her zaman orijinal kullanmak gerek orjinalin bittiği yerde sikinti baslar bunu bilir bunu söylerim.
|
|
tariik_akan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tariik_akan
|
Ohh miss artık kafam rahat bir şekilde aslanımla gezintilere çıkabilirim. Ustamızın ellerine sağlık 7 saat lik bir uğraş sonucu aracım 10 numara 5 yıldız oldu.Çalışması sesi gidişi herşeyi bir başka güzel oldu Bu ayıda böylece atlattık. Artık önümüzdeki aylarda güzel çalışmalarımı paylaşacağım...
Bu şekle geldi bir conta için... Bitmiş hali Düzenleyen tariik_akan - 24 Aralık 2013 Saat 22:50 |
|
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu yaptıklarınızın hepsi bakım sayılır yani extra masraf olarak görülmesin. Tebrik ederim
|
|
Turgay_66
3. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
|
Trigere nerden sıçrayacakmış onu anlamadım,motorun sesinde nası bi değişiklik oldu ?
Düzenleyen Turgay_66 - 01 Nisan 2014 Saat 20:56 |
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |