![]() |
|
406 sv 2000 motor 140 beygir yakıt |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafa öğretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2013 Saat 16:30 |
Merhaba arkadaşlar...Bende aranıza yeni katıldım...2001 model 2.0 Sv modeli beyaz bi aslan aldım.
Başta öncelikle bende yakıt konusunda tereddüt etmiştim ancak 3 defa ölçtüm ve bulduğum sonuçlar beni gerçekten çok memnun etti. Benim ölçümlerim şöyle ..aynı pompadan 25 litrelilk gaz azldım ve her iki denememde de benim kullanma stilimde birazı şehir içi daha ziyade uzun yol ortalamasında 100 km de 11 l gaz tüketmişim..Gaz .3.10 lira... bu sonuç nasıl sizce?
|
|
Mustafa
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
km ye 340 krş yakmiş 2000 motor icin gayet güzel uzun yolda baya düşüş olur 1.6 dan az yakar .
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
mustafa öğretmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Aralık 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet bencede.....sürüş tarzı çok önemli...evet araba insanı tahrik ediyor altında 2000 motor 140 beygir şeytana uymak istiyor insan ama,dikkatli kullanınca bencede hiç öyle çok yakmıyor...bugün bi 307 yada 206 ne yakıyor bilemem ama bence bu değerler makul.
|
|
Mustafa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |