![]() |
|
Yılbaşı paketleri ve metro |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
206gt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2013 Saat 14:03 |
|
|
||
![]() |
||
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
36 TL lik paket iyi miş :D Coca cola zero 1 lt D:D:D:D:D diğerleri tekirdağ rakı jonnie walker falan filan :D:D:D:DD:
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şuan beni tek cezbeden paket ucuz bebek bezi paketi
![]() |
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
hehehehhe
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
aldatmaca ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aldatmaca
|
gecen sene 90 lıralık sepeti 2 ocakta 59 lıraya almıştım hemde 3 sepet butun sene black label içmiştim ..........
çam ağacınıda 200 lıralık cam ağacınıda 19.9 a aldım ...2 metre 20 cm civarı ....
Düzenleyen aldatmaca - 15 Aralık 2013 Saat 22:29 |
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
Gimattan toptan fiyatına alırsan daha uygun olur. |
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
||
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
bu ay oraya gidicem özellikle uygun olan bi market var mı bildiğiniz.
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
![]() |
||
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
|
Nev gıda var toptan kısmıyla çaalışıyoruz yıllardır.Parekende kısmıda var ancak toptan kısmına göre fiyat farkı var.Örneğin 0.5lt abant suyu(marketlerde 50 kuruşa satılan pet şişe su) 12li koli olarak ordan alıp kullanıyorum.Toptan alımda tek fiyatı 0.15tl(15kuruş) parekende kısmında ise 0.18tl(18kuruş) gibi fiyat farkları oluyor.Toptan kısımda 50tl gibi makul biralım limiti var.Aslında finallerim olmasa ve babamın hastane durumu olmasa bizzat gelir yardımcı olurdum.
|
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |