![]() |
|
307 yag basinci dusuk uyarisi acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mustafaali_84 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Aralık 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafaali_84
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 22:44 |
Merhabalar
307 1.4 16v 2005 arabam epeydir yag basinci dusuk uyarisi veriyor. Pejo servisine goturdum yag filtresinden basladik degisime yag pompasi derken sira silindir kapagina geldi ama uyari bir turlu duzelmiyor bu konuda tecrube yadabilgisi olan arkadaslardan yardim istiyorum aracserviste bekliyor acil yardim[URL= ][/URL][URL= ][/URL] |
|
M
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
müşir bozuk mühtemelen.
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
O kadar şeye baktılar çözemedilermi. Müşür olabilir diye tahmn ediyorm bende..
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
alman10 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2014 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
yağ filtresine ve yağ müşirine bakıldımı? ve yağ filtre gövdesinin içinde bir oring var onunla alakalı olabilir(bu oring sertleşiyor ve esnekliğini kaybettiği için yağ basınç kaybına sebep oluyor. Burda bir sorun yoksa yağ basınç kabı oluştuğu için özellikle şanzıman yakın eksantrik yataklarında yağlam zayıflığından aşıntı oluşuyor ve burada boşluk fazla olduğu için yağ basınç kaybına neden oluyor.
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende de aynı hata veriyor ama servis dedğin gibi motora inmek gerek dedi.varmı zararı dedim yok dediler. aracın yağına dikkat et yeter dediler ama yağda ztn eksilme yapmıyor.bence daha fazla dokundurtma.ayrıca eksantirik milde yarım santim boşluk varmış,aracla gidince yağ inceldiğinden tam basınc sağlamıyor olablir dediler ama ben yine dokunturtmadım cünkü hata veriyor ama anormal bi durum olmadı bu zmana kadar.bana özelden numaranızı yazarsanız birşey danışamak iserim size
Düzenleyen simirnoffredbull - 31 Mayıs 2014 Saat 21:10 |
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |