![]() |
|
Com 2000 Hakkında Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 16:08 |
|
Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olucaktı bu far silecek kolu benimki arıza yaptığı için komple değiştiridi ama orijinal far silecek kolu takılmadı onun yerine yan sanayi bir kol takıldı şimdi ben bunu yol bilgisayarını çalıştırmak için kolun ucundaki kapağa bakıyorum tuş yapmak için ama kapak kolla bütünleşik yani sökemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
|
||
Peugeot 308 1.6 VTI Envy 2011 Model Benzin Beyaz
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
O tip kollarda %50 şansınız var. Bazılarında silecek için dönen kısım tümden değişşiyor o şekilde olabiliyor bazılarında ise kolu tümden değiştirmeniz gerekiyor. Alırken keşke buna dikkat etseydiniz. |
||
![]() |
||
artes34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: İST/Fındıkzade Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
|
su temas etmişti orjinaline camlara film çektirirken korna falan çalmıyodu farlar bi yanıyo bi yanmıyodu o yüzden acele ettim değiştirdik şimdi de yol bilgisayarı olayını yapıyım dedim ama kolun ucu sabit. |
||
Peugeot 206 X-design 2005 Model Gri 1.4 Benzin Peugeot 206 XT 2003 Model Gümüş Gri 1.6 Benzin (İlk Göz Ağrım) |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
Çok nazik ve dikkatli bir biçimde sileceğin dönen kısmını sökmeniz iazım.
|
||
![]() |
||
|
Ali bey nasıl sökebileceğimi anlatırmısnız söktükten sonra ne gibi işlem yapmam gerekiyor bunu da anlatırsanız memnun olurum. |
||
||
![]() |
||
|
Silecek kolunun ucundaki dönen kısım ayrılabiliyor.
O kısma biraz kuvvet uygulayarak sökebilirisniz. Ama çok dikkatli olun çünkü içindeki parçalar dağılabiliyor birden çıkınca. Sökmek kolay çekince geliyor ama geri takmak eziyet. Benim silecek ucu uygun dğeildi. İçinden film şeklinde kablo geçiyordu iyiki çok çekmemişim koldan oluyordum. |
||
![]() |
||
|
Ali bey yardımınız için teşekkür ediyorum. Yarın ilk işim gündüz gözüyle denemek olacak. |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |