![]() |
|
5 cm yay taktirdim |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2013 Saat 15:05 |
|||
![]() |
||||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
İlk bakışta belırgın bır fark yok gibi gözüksede biraz baktıkça fark ortaya çıkıyor güzel olmuş bence en ıdeali bu güle güle kullanın.
|
||||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||||
![]() |
||||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
|||
daha 1 parmak duser dedi adam bilemiyorum artik gayet guzel oldu canli gozle gayet belli oluyor :)
|
||||
![]() |
||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
hayırlı olsun
3,5 olmasın yaylar fazla düşmemiş araç. marka nedir yaylarda
|
||||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||||
![]() |
||||
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
|||
Fazla düşmemiş ama fenada değil. hayırlı olsun
|
||||
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
||||
![]() |
||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|||
eski haline gore daha spor bir gorunum kazanmıs, guzel
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
fk marka. bilmem 5 cm degil mi ki? 2 parmak dustu araba toplamda
|
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
Yaylar aracınıza gitmiş desem yalan söylerim zaten 2 cm inmiş. FK yay rezalet bende daha önce aldım konfor 0' a düşücek. Canım güzel arabanız var cam filmleri çok yakışmıs jantlar orjinalmi sonradan mı aldınız bilmiyorum ama jantlarda güzel. Bence yayı söküp arka farkları siyah kaplattırın . Bu yaylarla direksiyon kutusunu dağıtacak sanzımanı indirene kadar arabanın ön takımını dağıtacaksınız. Arabanın içinden gelen şizofren seslerde cabası olucak.
|
||||
![]() |
||||
|||
tesekkurler |
||||
![]() |
||||
|||
evet sertlesti biraz ama eski yaysiz 206im daha sertti acikcasi eibach falan takcam insallah para ayarlayip |
||||
![]() |
||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|||
Orijinal FK (alman malı) çok iyi bir markadır. Lakin Türkiyede Merdiven altında üretilen bu yaylar FK adı altında alıcıya satılmakta yani kandırılmaktasınız. orijinal FK yayın TR fiyatı 350TL civarındadır.
|
||||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||||
![]() |
||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|||
Bence gayet iyi durmuş araba
|
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
![]() |
||||
theyet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2013 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|||
çok belirgin olmasa da düşmüş biraz.
emeğinize sağlık güzel olmuş
|
||||
![]() |
||||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|||
alman aslani az kullanmadim need for speed'de :D
|
||||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||||
![]() |
||||
|||
Sorun markada değil sorun yayda , sportif amortisorle birlikte yay takmak lazım herdefasında her topicte söylüyorum
|
||||
![]() |
||||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
|||
tamam abi sakin ol :)
|
||||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
||||
![]() |
||||
|||
Mülayim bi adamımdır ben:) kızmadımki arkadaşın kötülüğünü istemiyorum sadece, yazım tarzındamı hata yaptım anlamadımki
![]() Düzenleyen dogan106 - 13 Aralık 2013 Saat 09:12 |
||||
![]() |
||||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|||
güzel olmuş yakışmış hayırlı olsun
|
||||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||||
![]() |
||||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|||
Yanlış anlamayın beni ama baştan aşağı yanlış bilgi. fk 5 cm gayet yumuşak bir yaydır şu andaki aracıda kullanıyorum, eibach sportline da kullandım konfor olarakkimse bana arasında fark var demesin ikisininde yumuşaklığı birbirine denk. eğer farkli bir sertlik varsa ön düzeninizde farklı bir sorun vardır |
||||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||||
![]() |
||||
|||
Yazı yoluyla iletişim kurduğumuz için normal söylemler yanlış anlaşılabiliyor. Ben iyi tarafından bakarım hep. Fk yay İle Eibach yay arasında fark olmaması gibi bir durum olamaz. Sadece 2 markanın tüm ürünlerinin fiyatlarına bakıp bunu değerlendirmenizi tavsiye ederim, FK kendi segment' inde orta yukarı durumda olsada Eibach Üst segment olarak tek üründür. FK marka yay' ı eski aracımda 1 ay kullandım ilk günü geri çıkarmamak için 1 ay zor sabrettim, araç 97 model poloydu. Başka bir arkadaşıma aynı arabada Eibach marka yay ile %90 verim aldık orjinal yayları ile konfor çukurlarda encak %10 hissediliyordu. Bunu açık ve net olarak ifade etmebilirim. Farklı sertlik ön düzen belirtmişsiniz.Amortisörde bir problem yoktu geriye 1 tek Belirttiğiniz husus için ihtimal münübüs' e takılacak olan yaylar kalıyor. Çünkü hale birçoğunun şöför koltuğu altında yay var ![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |