![]() |
|
Kısa far ampülü oynuyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2013 Saat 22:10 |
Arkadaşlar, malum kar var bide üstüne sağ kısa far ampülü patladı, osram h7 ampül aldım. Eski ampülü sökcektim fakat 10 sene değişmediği için fişle ampülün iğneleri akraba olmuş. Bi şekilde fişi çıkarttım fakat biraz ordaki ampülü destekleyen tel biraz hırpalandı sanırım ampul oynuyor. O telde yerine tam oturmuyor. Sanırım tel yamuldu sizin fikriniz nedir? Oradaki ampulün girdiği yer yamulacak gibi değil çünkü. Sizin fikrinizi merak ediyorum bide bu teli bulabilirmiyim tek :) tel sanırım yamuldu onada orjinal şeklini vermek kolay değildir ...
elimde bu foto vardı bu uzun far resmi kırmızı fiş var onun yanındaki tel örnek.
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ampül yerine tam oturdu mu? Yönünü düz taktığınıza eminmisiniz? Ampülün metal kısmında ki üz olan kısım üst tarafa gelecek şekilde takılmalı, eğer düz takmamışsanız yerine oturmadığı için gevşek olabilir.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de bu kıskaç iki taraflı oluyor, birini takamamış olabilirsiniz. Teli eğmiş olacağınızı sanmıyorum. Kısa teli el ile eğemezsiniz. Yöneticinin de dediği gibi ampülü ters takmış da olabilirsiniz. Bir de yaylardan biri içe doğru açılıyor biri dışa doğru açılıyor ona dikkat et. ( 308 de öyleydi ) |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
BerkeKarayel ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Temmuz 2012 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 99 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BerkeKarayel
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun çözülmüştür arkadaşlar teli eğdim biraz diğer farın telini altına koydum on numara oldu teşekkürler
|
|
307 1.6 16V XT Apexi Cold Air Intake Kit - Mobil Super 3000 X1 5w-40
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |