![]() |
|
14 çelik jant arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2014 Saat 16:26 |
Jantlar elime ulasti.taktik.gercekren temiz ve guzel.tekrar tsk yardimlarinz icin.
|
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun her iki tarafada
|
|
![]() |
|
swing67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2013 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yardimlarin icin tesekkurler.muhtemelen yarin kargo gelir.
|
|
![]() |
|
tm. en kısa zamanda haberinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
mlhks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2013 Konum: merzifon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
kara jant var mı beylerr :))
|
|
![]() |
|
Evt bende piasadaki jantlara bakarken dikkatimi cekti.bende elimdeki celik janti sattim.kara jant satilirda mantigi ile ilan verilmis kanaatindeyim.forumda tekrar habetlesiriz.nasip kismet.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bugün de araştırdım. Adamlar benim çelik jant satacagim paraya kara jant satıyorlar değişik bir durum. Kısmet tabi bu işler |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Otobus daha onceki jantimi 50 liraya getirdi.en azindan kargoyu siz ordan halletseniz de :) isi baglasak.kursat beyin jantlar icin goristuk ama kara jant bulmam lazim dedi.oyuzden o arkadasimizinki askida kaldi
|
|
![]() |
|
Antepdesiniz sanirim.ozelden yaziyorum detaylari :)
|
|
![]() |
|
Guncel..
|
|
![]() |
|
14 celik jant aramaya devam.m.
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
P.m attim :)
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Kendi lastiklerim yeni, sadeca jant almayı düşünüyorum.sade jant düşünürseniz fiyat verin :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslan-sslenmeye-devam-ediyor-filtre
düşünürsen verebilirim lastikler daha 3 aylik petlas |
|
|
![]() |
|
acılll 14 jant arıyorum, orjınal olmasından yanayım.jantlarını değiştimek isteyen olursa hemen alabılırım.farklı modelleri de tercih edebilirim. 506 417 3053 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |