![]() |
|
Tavan Lambaları Çalışmıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Aralık 2013 Saat 15:02 |
Arkadaşlar Merhaba,
İmzamda göründüğü üzere 307 aracımın tavan lambasını söktüm ve nereye kaç volt geliyor diye ölçerken yanlışlıkla kısa devre yaptım sonrasında ise tavan lambamdaki sağ ve sol lambalarım çalışmaz hale geldi büyük ihtimal sigorta attı fakat hangi sigortayı değiştireceğimi bilmediğimden sizlere danışmak istedim. Orta lambada hiçbir sıkıntı yok kapı açılıp kapanırken ve kendim açtığımda çalışıyor fakat sağ ve sol tarafındaki lambalar ne araba çalışır haldeyken nede çalışmaz durumdayken çalışmıyor. Sol BSI ın olduğu yerde yer alan sigortaların resmini çektim umarım çözülür problem :( Şimdiden teşekkür ediyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() - AIRBUS A307 - Peugeot 307 1.6 HDİ 110 HP 2006 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
F7 nolu 5 amperlik sigorta hocam, fakat Ön ve arka tavan lambaları, harita okuma lambaları, torpido gözü aydınlatması tek sigorta olarak görünüyor, yani sorun sigortadan olmayabilir.
|
|
![]() |
|
dreamcast87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki sizce nerden kaynaklı olabilir bu sorun. Yani yanlışlıkla kısa devre yapmadan önce çalışıyordu sonra çalışmamaya başladı. Eğer tek sigortadan diyorsanız lambaların patlamış olma ihtimali olabilirmi ? Sağ ve sol lambaları çıkartıp orta lambaya taksam yanıyorsa problem sizin dediğiniz gibi başka bişeydendir yanmıyorsa ampülleri patlatmışımdır.
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dreamcast87
![]() ![]() ![]() ![]() |
Serkan Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için. İlk ampülleri denedim patlak değil normal çalışıyor. En son sigortayı değiştirdim. Sağ ve sol lambalarda yanmaya başladı :) Anlamadığım konu ise bu sigorta arızalandıysa orta lamba arka lamba ve torpidoyu nasıl yakıyorda sağ sol lambaları yakmıyor gerçekten ilginç yeni sigortayı takınca hepsi düzeldi. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara bilgi olur bu konu en azından :)
|
|
|
![]() |
|
Geçmiş olsun Hocam, bende pek anlam veremedim ama çözüldü sonuçta :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |