![]() |
|
407 1.6 HDI yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 Saat 21:29 |
Acaba enjektörlerinde veya turbosunda sorun olabilirmi? Arabada herhangi bir şekilde duman atma söz konusu değil.
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şehir içinde benim ki de aynı yakıyor 2006 106000de aracım. bende ilk zamanlar fazla yakıyor diye araştırdım servise de sordum normal dediler 1500kg araç sonuçta
|
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
aracı ne kadara aldınız acaba ben satmayı düşünüyorum piyasası açısından sordum |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
yazın 100tl mazotla 400km yı devırırsınız fakat kısın 350km güzel bır değer.. 137bın kmde aracın comfort 2006 model kasasının durumu nasıl degısen boya durumu vs
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
Hatasiz araba. Sadece 5 tane isaret parmagi kadar park halinde olmus cizikleri var onlarida ilerleyen zamanlarda hallettirecem. |
|
![]() |
|
aracı ne kadara aldınız acaba ben satmayı düşünüyorum piyasası açısından sordum [/QUOTE]25 gun tirim tirim araba aramaktan ogrendim piyasalarini. Sizin araciniz kac model renk ne donanimi nedir boya vs. Durumu nedir soylerseniz yardimci olayim. |
|
![]() |
|
Oh iyi o zaman. Bende korkuyordum enjektör problemi olabilirmi acaba diye. Pazar gunu babamada sordum o da sacmalama enjektor veya turboda bir sorun olsa dumandan gecilmez arabada dedi. Benim araba sabah soguk calistirmada bile duman atmiyor. |
|
![]() |
|
Bugün sabah kurtköyden yola çıktım ve bahçeşehire geldim otobandan. Evden çıktığımda yol bilgisayarımı sıfırladım ve bahçeşehirde otoparka park ettiğimde komikti 4.1 lt :D bu nasıl bir araba ya. Yanlız anlamadığım neden bu araba şehir içinde bu kadar fazla yakarken otoban yolunda bu derece az yakıyor.
|
|
![]() |
|
mami202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 458 |
şehir içinde sürekli kısa aralıklarla dur-kalk gaz-fren stres yapıyo bizim 407 ler sonrada yakıta yükleniyor :) otobana çıkınca başkalaşıyor show unu yapıyor hem ekonomi hem performans :)
|
|
![]() |
|
sfirat035 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2013 Konum: partikül filtre Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfirat035
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde peugeot 407 1.6 HDI var yakıt tüketimi çok iyi çok yakan bir araç değil bakımını zamanında yaptırırsan çok çok az yakar birde araçı devirli kullanman lazım ben ayda bir iki kez izmire gider gelirim uzun yolda çok rahat bir araç şimdiye kadar beni yollarda hiç bırakmadı birkere istanbuldan antalyaya gittim bir depo yakıtla bir depo yakıt beni istanbula bile getirdi tam 1400 km gittim
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
407 tam bir uzun yol aracı hem konfor hem ekonomi...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |