![]() |
|
burası neresi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2013 Saat 09:22 |
Arkadaşlar merhaba, yukarıdaki fotoları pazar günü kışlık lastiklere geçerken sol ön lastiğin sökümü esnasında farkettim. Bu parça tam olarak ne olabilir ? Aracım imzamda da görüldüğü üzere 2006 model 1,4 otomatik vites 206 Feline ... Ayrıca bu sabah nedense kumandadan değil de anahtarla kapıyı açtım ve bagaja yöneldim. bu arada gösterge lambalarının tamamı yandı ve parklarda yandı, sonra vitesi gösteren ekranda - işareti vardı ve * / S sembolleri yanıp sönmeye başladı ve STOP yazısı da yanıp sönmeye başladı, ayrıca saatin yazdığı ekranda da bir şey yazdı ama onu kaçırdım ve sesli ikaz vardı.. Bu ilk defa başıma geldi !! Sonra marşa bastım ve tekrar kapattım. Tekrar marşa bastım, anadolu yakasından küçükçekmeceye kadar geldim, ne bir ikaz ne bir uyarı lambası nede bir çekişte değişim.. Ne iş anlamadım.. yukarı fotolarla bir ilgisi var mıdır ? İlk aklıma gelen acaba şanzuman yağı mı kaçırıyor ve azaldı da bu oldu ? Dediğim gibi araç 1 yılı aşkındır bende ilk defa böyle bir şey oldu ..! ![]() Saygılar,
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aks keçesinden yağ sızdırıyor vakit kaybetmeden keçeyi değişip yağı tamamlatın.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
terzuu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
aks baglantısı sorun buyumeden kontrolunu yaptır bence. arakdasın dediği gibi.
|
|
bize her yer trabzon
|
|
![]() |
|
tsgenc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 61 |
benzer bir sorun arkadaşımın renault kangoo marka aracının ön amortisörlerini değiştirirken meydana geldi. aks keçesini patlattık ve şanzuman yağı yere boşaldı. aynı sorun olabilir diye tahmin ediyorum ama emin değilim.
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
evet bencede şanzıman yağın aks keçelerinden akmış.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
foresteng. ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı foresteng.
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba,
Gelen cevaplardan sonra sponsorumuz olan ŞAhin Peugeota gittim ve derdimi anlattım bir ustaya yönlendirdi. Ustaya daha önce yetkili serviste şanzuman yağını değiştirmiştim diye bahsettim. Sağolsun yine de baktı ve akan yağın aks ya da keçeden değil şanzumandan olduğunu belirtti. DAha sonra da direk servise gittim onlarda ilk olarak kabul etmediler, aks keçesi dediler vs. vs. sonra tekrar bakınca şanzumandan fazla yağın atıldığı ortaya çıktı. Herhangi bir sorun teşkil etmediği için oradan ayrıldım. Yolumun üzerinde Bostancı sanayinde tanıdık usta vardı ona da baktırdım. Lifte kaldırıp, karter muhafazayı sökünce, şanzuman olduğu ortaya çıktı. oda sıkıntı yaratmaz ( zaten bakım zamaında yaklaştığı için), geldiğinde yine kontrol ederiz dedi. İlgi ve cevaplarınıza teşekkürler ..
|
|
2006/206 Feline OV 1,4 (benzinli)
Kapkara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |