![]() |
|
206+ hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
idrisuslu25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Aralık 2013 Konum: ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı idrisuslu25
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2013 Saat 20:26 |
Aranıza yeni katıldım .Peugeot sevdası nolduysa bu 2 ay için de başladı.Özellikle 206 + ya. Kafamdada bir araba alma vardı ve peuguot 206+ neden olmasın dedim.Ve karar kıldım ancak biraz araştırdım en full model hangisi diye tam bir sonuca varamadım ve sizlere sormak istedim Comfort,Envy,urban move, sportıum bunların hangisi daha iyi veya tavsiye edeceğiniz model hangisidir. Biyandan da 1.4 dizel lerin çok cimri olduğunu öğrendim bir yandan da benzinli düşünümorum sırf ( abart egzoz ) takmak için benzinli nin de yakıt durumu nedir acaba. Önerilerinizi bekliyorum teşekkurler
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en dolusu envy dir.
Benzinlide fena degil lpg ile dizeldeki tuketim degerlerini gorebilirsiniz. 2,5 yil kullandim cok zevkli aractir tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
ayna ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erzincan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
En full envy modeli.ben satiyorum.
|
|
![]() |
|
drserhatcengiz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: doktor Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı drserhatcengiz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinlilerin yakıtlarının iyi olmadığını duydum bi arkadaşım kullanıyodu. dizellerini tavsiye ederim. ben 1 yıldır hdi comfort kullanıyorum çok memnunum hatta yarın da chiptuning uygulaması yaptırcm
|
|
![]() |
|
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Comfort paketlisini (en boşu) almamaya bakın. ABS,yolcu hava yastığı ve bir çok şey comfortlarda bulunmamakta.
4 aydır LPG'li 206+ kullanıyorum, yakıt ve konforundan memnunum. Sadece ses yalıtım konusundan muzdaripim, onun dışında başka bir sıkıntısı yok bence.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Dizel almanızı tavsiye ederim, Benzinliyi tüpsüz kullanırım derseniz çok yakıyor.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |