![]() |
|
İzmir'de Önereceğiniz Usta ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2013 Saat 16:47 |
Merhaba arkadaslar aracımı gösterebileceğim karşıyaka, çiğli, bornova sanayilerde önerebileceğiniz guvenilir, uygun ustalar varmı? Son 15 gündür egsoz emisyon sistem arızası alıyorum 1-2 kere sildirdim ama ustaların beceriksizliği sanrm tekrar arıza veriyor bir kaç gün sonra...Buna benzer sorunları çözdürebileceğim önereceğiniz yerleri bekliyorum.. Reklama girme durumu olursa PM atabilrsiniz.. Teşekkürler..
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
rkalkan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
......
Düzenleyen rkalkan - 31 Ekim 2015 Saat 09:17 |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
5.Sanayide gittiğim 1 ustam var servis,yıllardır giderim.
Renault ağırlıklıdır ama işinde acayip titizdir.Benim aslanıda oraya götürürüm, Eğer düşünürsen pmden ismini yazabilirim.Git konuş harbi esnaftır.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
arkadaslar 1-2 tane servis önerisinde bulundu şu anda bana yakın bölgede.. sizden de pm yoluyla ustanızın adresini alabilirim pınarbaşı biraz uzak kalıyor ama aklımda bulunsun yine de.. teşekkürler
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
valla 3. pejo mu kullanıyorum ve hep aracı mı iztek pejoya goturdum hepte memnun kaldım tavsıye ederım.. bazı arkadaşlar memnun kalmamışlar ılgınc geldı bana.. eger benım ısmımı verırsen tanıyo hepsı benı zaten, ilgilenceklerını zannedıyorum bı göster derım aracını..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |