![]() |
|
307 bakim/ariza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2013 Saat 22:23 |
Selam herkese.
Aracı bakıma sokmayı düşünüyorum.yalnız fiyatlardan hiç haberim yok.1.6 307 2003 araç. Trigeri Bir de debriyaj seti komple ne kadara değişir ? Sorum var size de araçta gaza yuklenince vites geçişinde bir titreme oluyor.nedeni ne olabilir.ve debriyaj setinin bittiği tam olarak nasil anlaşılır ? |
|
![]() |
|
kerem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanayide bir yere sordum.sadece triger seti işçiliğine 180,debriyaj baskı balata işçiliğine 250 istedi.normal mi ? Sadece işçilik bunlar.
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aşağı yukarı normal sayılır. işinin ehli ustaysa fiyat gayet normal. zaten nereye giderseniz gidin 350-400 TL den aşağı bu bakımları (ayrı ayrı tabi ikisi 800 civarı:) yaptırmanız çok zor. orijinal parçada fiyat biraz değişebilir, triger seti ile birlikte devirdaim pompasını değiştirmeyi unutmayın. zira bazı uyanıklar devirdaimi değiştirmiyor triger bakımında...
Düzenleyen ByHack - 26 Aralık 2013 Saat 23:19 |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçen ay trigeri değiştirdim, devir daim de değişti. ayrıca 10bin km bakımını da yaptırdım, yağ, filtre vs. muayene bakımı da yapıldı. toplamda 650tl kadar bir para ödedim. istanbuldayım...
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |