![]() |
|
307 almalımıyım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
meotler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2013 Saat 12:19 |
Arkadaslar merhaba arabami yeni sattim 307 bakiyorum ama masraf cikartan bi araba deniyor düşüncelerinizi ogrenmek istiyorum 1.6 benzinli
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzinlinin büyük bir masraf çıkaracağını sanmıyorum ama dizelden uzak durun tanıdıktan almıyorsanız...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
307 2005' model XS paket dizel motor kullanıcısıyım. İlk günden beri bende. 307 masraf cıkartıyor diyenler, kulaktan dolma konusuyorlar kardesim. Şöyle ki, 307 bazen seni korkutacak seyler önüne atar. Mesela AIRBAG ısıgı yanar ve sönmez sende masrafından korkarsın bir süre sonra sanayiye gittiginde bir cok servis para almadan o sıkıntını halleder diger sıkıntıları da buna benzer seylerdir ve bunların hepsini toplasan 50-100 lirayı gecmeyecek sıkıntılardır, ki sen ikinci el alabilecegin için bu sıkıntılar giderilmiş olarak alacaksındır. 307'nin söyle kötü bir yanı var ki, süspansiyonları. Tabii sunu da söyleyeyim ben 17 jant takıp 40 yanak kullanmaya basladıgımdan bu yana süspansiyondan rahatsızım ondan önce pek böyle bir sıkıntım olmadı. Suan da aracıma yay takma korkumda bu yüzden. Yani uzun lafın kısası, 307 alınır kardesim. Dizeli de alınır. Dizel de şu sıra dikkat etmen gereken tek sey arabanın kmsi yüksekse turbo ömrünü tamamlamıs demektir ve degisecektir pazarlıgını ona göre yapmalısın. Benzinli alırsan da Lpg kullanımında aracın benzin göstergesi benzinden yiyormus gibi düser, onunda cozumu var cok basit. Fransızlar Lpg'yi düsünememisler. :) 307 gibi güzel bir aracın türk insanından cektigi nedir ben anlamadım.
Not: Dizel arac alma, su sıralar Türkiye'de bir esprisi kalmadı. Günde 500 km yapıyorsan orası baska.
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
İnanin su araba masrafli bu araba kusursuz masraf cikarmaz diyebilicegimiz bir araba yok önemli olan nasil kullanildigi ? 307 e gelirsek 1 yildan beri 307 xsi 2.0 2003 model kullaniyorum aracim 93 binde 84 bindeyken aldim aracimdan cok cok mutluyum bakimlari haricinde tek birşey yapmadim ama dedigim gibi kusursuz bir arabada deil sikayetci oldugum konusu arka bagaj plastiginden cukurlarda gelen gicirdama sesleri ama 10 yasindaki bir arabadanda herşeyi beklemek biraz hata bazi zamanlar elektronik aksamda sorun cikarta biliyor ama öle coook büyük sorunlar deil ampül patlatma sorunu var oda 5-6 ayda 1 oluo 10 tl ye degiştiriosunuz yani kusursuz bir araç deil ama son derece zewkle binilen kafamin rahat ettigi bir araba...
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
sıkıntılı her 2.el araba sorun çıkarabilir bu düşünceyi kafanızdan çıkarın bence sonuçta 2.el araç alıyosunuz tamamen arabanın geçmişine baglıdır bu durum iyi baktırmak lazım
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 keyifle kullanılabilecek tam bir aile otomobili . piyasasına göre model ve donanım açısından en iyi tercih diyebilirim .
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
meotler ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
teşekkür ederim fikirleriniz için bakalım yarın sabah arabada bı sıkıntı cıkmazsa alacagım.
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Merhaba.
Ben 307 1,6 otomatik xt modelini kullandım. Çok memnun kaldım, yine olsa yine alırım. Önemli olan nasıl kullanılmış olması. Kötü kullandıktan sonra en kaliteli araç bile alınmaz sonuçta. |
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 22.500 tl. 2005 model 30.000 de 307 1.4 benzin 90 hp mi alalı 4 . seneye giriyor en büyük masrafım alternatörü değiştirdim ve bakımları olan buji triger ve ön takım değişimi oldu şu an 94.000 de vede çokk memnunum olumsuz yanı sadece kasislerde arka süspansiyon çok şiddetli vuruyor
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |