![]() |
|
Peugeot 206 CC Reklamı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2013 Saat 23:17 |
|
Peugeot 206 CC Reklamı |
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sende zıplayabiliyon mu öyle :D
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
|
Benim boy uzun Geliyor Abi atlarsam kaputtan kayar düşerim Ben :))
|
||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
||
![]() |
||
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
|
:D
|
||
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
||
![]() |
||
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
|
böyle şeyler reklamlarda ve filmlerde oluyor :D bir kere bir arkadaşım denedi de arkaya atlayıp binmeyi içimden geçenleri yazıp ceza almıyım şimdi
![]() |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
haha çok güzel reklam
![]() |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
iyiymiş :D
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Tavan da sağlammış :)
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
206nın kaportası bu kadar sağlam mı gerçekten. Gözümle şahit oldum okulun bahçesinde bi arkadaş yaslanarak kaportayı göçürmüştü de.
|
||
![]() |
||
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
|
sene 2014 e giriyoruz hala deniyorki kaportaya yaslandım göçtü deniliyor. bu sizce tam tersi iyi bişeymi yoksa kötü bişeymi ? eski araçların hepsi daha sağlam olurdu yada bi anadol çamurlugu hayatta gocmez bu araba saglammı sızce ? şunu unutmayın en sağlam araba içi sağlam olup dışı esneyen arabalardır. ayrıca sert göçmeyen kaportayla euro ncapten yay guvenlıgınden kalırsınız ve + olarak plastık camurluk kaza anında darbeyı emdıklerı ıcın arkaya az hasar bırakır ve malıyetı uygundur
|
||
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
||
![]() |
||
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Çok geri kalmış hissettim kendimi öyle 2014e girmek falan deyince. Siz benim sağlamdan kastımın ne olduğunu çok yanlış anlamışsınız. Reklamda oynayan oyuncu ağırlığını kaportaya verip arabaya atlıyor ve kaportada göçme vs yok. Ben de bunda bir gariplik var yaslanınca bile göçtüğüne şahit olduğum arabada hiç bir iz yok diye şaşırdım. Kaportanın göçmemesini nasıl tabir edebilirdim sağlamlık haricinde bilememişim bağışlayın. Dayanıklı mı deseydim sert mi deseydim ne yapsaydım... Darbe emme hususunda cevap vermeyeceğim. Söylediklerinizi zaten artık çoğu kişi biliyor. 2014e giriyoruz. Bilmesek ayıp. Değil mi
![]() Ayrıca anadolun kaporta aksamı fiberdir. Dönemin koşullarına göre gayet iyi arabadır. ![]() |
||
![]() |
||
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
|
yok hocam ne sağlamı park yerinde bi araba tampona sürtmüş elimle sildim tozu sonra kapıyı açmaya çalıştım sol çamurluk hafif kapıya doğru gelmiş 1-2 cm kapıyı açamadım :D ama 206 ncap testlerinde birçok arabadan iyi Düzenleyen C@GL@R - 08 Aralık 2013 Saat 10:09 |
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
reklam iste fazla detaya takılmayacaksın, ust kapalıylen arabanın tavanına o sekil atlaman icin lebronjames falan olmanız lazım. zaten dikkatli izleyin adam tavana atlarken araban yuksek duruyor kendisi belli altına yukselti koymuslar fakat reklamın solunda uzak cekimde adamın durdugu kaldırım yuksek değil, yani bir cekim hilesi var. ;) reklamcı olduğumdan biraz dikkatli izlerim ondan yani
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |