![]() |
|
206 Arıyorum Bulamıyorum :( Aldım Sonunda :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 22:56 |
Merhaba arkadaşlar dizel 206 arıyorum.
Yüksek Km ve hasar kayıtlı bir araç istemiyorum. Makul değerlerde işimizi görsün yeter. Özellik olarak Şu olsun bu olmasın; o Var bu yok diye takıntım yok. Araç bakımlı temiz olsun yeter.
Max limit 17.000 varsa tavsiyeleriniz bekliyorum. Düzenleyen ferhattasdemir - 11 Aralık 2013 Saat 21:36 |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hem kazasız boyasız olsun hem sorunsuz olsun masrafsız olsun hemde ucuz olsunnnnnnnn yok canımmmmmmmmm yok öyle araba :D şaka bir yana bnm aracı 19 a bırakayım size buyrun aradığınız gibi :D
kazasız boyasız 55 bn 2005 206 x line |
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bence 17000 istediği özellikler için düşük bi para değil
|
|
![]() |
|
Can Oksuz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2013 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 285 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Can Oksuz
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benzinli olarak düşünüyorsanız o aradığınız paraya araba rahatlıkla bulmanız lazım.
Dizelde belki bir ihtimal. 18-19 civarına bulunur diye tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Allah kolaylık versin, piyasada sahtekar çok, inşallah dürüstüne rastlarsınız
|
|
![]() |
|
ferhattasdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2013 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
çok mu şey istemişim ya :) teşekkür ederim şuan 19'a çıkamam. senin arabayı çok beğendim kesinlikle süper. bana da bir tık altı yeter
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ferhattasdemir
aynen öyle bende ona dikkat etmeye çalışıyorum. arabadan değil satıcısından korkuyorum açıkçası. umarım iyi bir şey çıkar...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |