![]() |
|
2000 xt yağmur sensörü sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
huseyinkivreak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinkivreak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 17:39 |
![]() arkadaşlar 206 xt 2000 model aracımda bundan var elektrik geliyor ama ne yaptımsa çalıştıramadım bana yardımcı olmanız dileği ile :)
|
|
HER GÖRÜNÜŞE ALDANMA NİYEMİ ÇÜNKİ ALTINDA ASLAN YATAR...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Araçta ön cam değiştiyse yağmuru algılayan jel konulmamış olabilir.
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
hacı abi bu bendede geçerlimi :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Senin çalışmıyor mu?
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
bende onu diyorumya çalışmıyor işde :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
Çalışmıyor da niye iki de bir arabamda yağmur sensörü var diye hava atıp duruyosun bende çalışıyo sanıyorum :)
|
|
![]() |
|
huseyinkivreak ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2013 Konum: DENİZLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı huseyinkivreak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
anladım abi de aynı bu şekide monte dün sökmeye karar verdik söktük ve böyle idi camda içinde jel yoktu ama gözlerin denk geldiği yerde cama yapışmış jel gibi bi malzeme vardı ma cihazın üstünde yoktu
|
|
HER GÖRÜNÜŞE ALDANMA NİYEMİ ÇÜNKİ ALTINDA ASLAN YATAR...
|
|
![]() |
|
Hocam, cihazın içinde yağmuru algılayan jel ve önünde bir ped oluyor, genelde cam değişiminden sonra sıkıntı çıkarır,çevrenizde iyi bir camcı varsa onlara da bir danışın.
|
|
![]() |
|
yahu arkadaş bi sıkıntılı çalışması var birde sıkıntısız bendeki sıkıntılı :) sileceği bi kademe attırıyorum ondan sonra çalışıyor :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
|
O zaman devreye giriyor zaten :)
|
|
![]() |
|
hacı abi ozaman benimki çalışıyor tamam :) bana milletin içinde bağaramazsın tamammı
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |