![]() |
|
Benzin dediğin nedirki 206? Ben sana gaz almıştım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 14:47 |
Sabahın erken saatlerinde derse gitmek için yola çıktım, arkadasi beklerken(henüz gaza geçmedi) araba hayatla ilişkisini birden kesti. Tekrar kontağı çevirdim fakat çalışmadı. Farkettim ki çeyreğin yarısını gösteren gösterge yine bizimle oyun oynuyordu. Direk gazda çalışmayan lpg sistemine biraz isyan ve küfür ettikten sonra insan gücüyle aracı hareket ettirip benzinlige 500 mt kala durduk. Ankara ayazina meydan okuyarak elimizde 5 lt su bidonuyla keyifli bir sabah yürüyüşunun ardından benzinlige vardık ve pompaciya bidonu gosterip uzun zamandır kullanamadığım "FULLE" kelimesini büyük bir zevkle haykirdim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra kısa bi yürüyüş ve yola devam. Benzin dedigin nedirki aslanim, ama ben sana gaz almıştım :))) |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fulle
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bi bilsem abi markasini depo lavato, ekuyu gecen sene ben degistirdim italyan iyi bişi taktım hatırlamıyorum.. ( laf aramizda aldigimda vardi ruhsata islenmemisti hala da öyle) neticede benim beyin ne markaysa direk gazda calismiyo işte :D
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
![]() ![]() |
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
fulle olayına bittim yaa benzin alırken fulle dememiştim hiç :D
|
|
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aracı ilk aldığımda cebimde kalan son zenginliğimle demiştim. Güzel bi duygu fakat öderken sıkıntı :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Eyvallah kardeşim :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kardeşim hemen bir adet 1.5 lt su alıyorsun. Suyu arabanın kirli yerlerine döküp birazini da iciyosun ardından en yakın benzinciye gidip rahatlikla fulletebilirsin :)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |