![]() |
|
307 Park Sensörü Yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2013 Saat 09:05 |
bunlara bir bak umarım işine yarar http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cenmax-yedek-park-sensoru-gozu-1-adet-19mm-97665795bu senin aradığın galiba
Düzenleyen fearles - 05 Aralık 2013 Saat 09:06 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. Sayın "fearles" dediğiniz şekilde arama yaptım ama hala işime yarayacak bir şey bulamadım. Zahmet olmaz ise gördüğünüz sayfanın linkini mesaj atabilir misiniz?
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
internete park sensörü yedek parça diye yaz çıkıyor gittigidiyorda felan var
|
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam onu ya servisten yada çıkmacılardan bulabilirsiniz, bur da ancak sensörü bozulmuş yenisi taktırmış birinden çıkarsa çıkar.
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
yok mu bilen, satan:(
|
|
|
|
![]() |
|
Sayın PTF üyesi arkadaşlarım. Yaklaşık 2 hafta önce küçük bir kaza yaşadım; arkadan gelen araç benim arabaya çarptı. Diğer aracın tampon açıldı, far kırıldı falan derken bizim park sensörü baktım yamuk duruyor. Neyse bununla geçmiş olsun dedik, üzerinde durmadık. Fakat bugün bir baktım geri geri giderken sensör full ötüyor, meğer bizim sensör tamponun içine kaçmış iyice.
Şimdi benim yardım istediğim konu; bu sensörü sabitlemeye yarayan pul mu desem, conta mı desem, yuva mı desem bilemedim ama, o kırık ve onu nereden bulabilirm. Şimdiden saygılar, selametle kalın... ![]() benim aradığım parça sarı ile işaretlediğim alan... ![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |