![]() |
|
Teker bilyası dağılıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
civilservant ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı civilservant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 19:01 |
öncelikle herkese merhabalar,
bir ay önce arabamın sağ ön teker bilyası dağıldı ustaya götürdüm ve değiştirdik hiçbir sıkıntı yoktu. fakat aradan bir hafta geçti ve yine bazı sesler gelmeye başladı ustaya götürdüğümde yine bilyanın dağılmaya başladığını gördük. bu kez farklı bir marka alarak değiştirdik. tam her şey yoluna girdi derken aradan 10 gün geçmesine rağmen yine ses gelmeye başladı ve sanırım bilya yine dağılıyor. acaba bilyanın 200-300 km gidince hemen dağılmasındaki sebep ne olabilir? bilyayı değiştirmek çözüm olmuyor artık. değiştirince o da eskiyor hemen. usta gözümün önünde takmasa eski bilyayı iteledi dicem ama bilya da yeni. sorunuma çözüm konusunda nasıl bir yol izlemem konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
SKF marka bilyadan başka marka kullandıysanız dağılmıştır, eğer SKF marka kullandıysanız takma hatasıdır
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
civilservant ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı civilservant
öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
markasını hatırlamıyorum ama 2 farklı markanın da 10 günde dağılmasının sebebi sadece bilyanın iyi bir marka olmamasından kaynaklanabilir mi?
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rot ayarlarıyla ilgili bir sıkıntı olmasın? yani araba sağa sola çekiyor mu hiç.
Düzenleyen ByHack - 02 Aralık 2013 Saat 22:49 |
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iğrençte bir ses yapar vook vook vook
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Tablada da sikinti olabilir bilyanin dagilmadini da tabla etkiliyodur belki bi baktirin derim
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ersin025 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
elbette skf diğerlerine göre uzun ömürlü olabilr ama bu kadar kısa sürede dağılması markadan öte takma hatası, yada rulman yerinde bozukluk olabilir eğer bunlarda sorun yoksa problemin rulmanla alakalı birşey olduğunu sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı civilservant
cevaplarınız için teşekkür ederim. ben de problemin rulmanda olduğunu düşünmüyorum artık. muhtemelen başka bir parçadan kaynaklı olarak rulman zarar görüyor. ama bu parçanın ne olabileceğini tam olarak kavrayamadım aks, süspansiyon, rot vs.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |