![]() |
|
Peugeot 206 vites geçişlerinde vuruntu (Manuel) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 18:53 |
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda canımı sıkan bır sorunun çozumunu ararken sızede başvurmak ıstedım ustalara göre birşey yok ama ben bu durumdan memnun değilim araç özellıkle soğukken bayır yukarı mesela 1.vıteste 3500 ve uzerı bır deviri gordukten sonra 2 ye atınca ne kadar serı olursam olayım bır vuruntu yapıyor ve araç yığılıyor aracım benzınlı debrıyaj setım yenı sayılır bunun nedenını anlayamadım acaba usta baskı balatayı yan urunmu kullandı çunku debrıyaj değiştiğinden bu yana şanzuman sorunlarım oluyor arada ufakta olsa varmı bır fıkrı olan bu konuyla ılgılı araç neden vuruntu yapar neden yığılır bu şekılde ? Normalde parça değişimlerinde sureklı başında dururum ve gorurum ama debrıyajı değiştirirken ışım nedenıyle başında duramadım acaba sıkıntı yaratan değişimin iyi olmamasımı yardımlarınızı beklıyorum ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
daha önce böyle bir sıkıntı yoksa debriyaj değiştirdikden sonra olduysa orjinal olmayan bir ürün takılmış olabilir,özellikle debriyajda kesinlikle yan sanayi kullanmayınız markası peugeot kutusundan çıkanla aynı olsa bile
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tavsiye için teşekkürler en kısa zamanda başka bir ustaya debrıyaj setını kontrol ettırcem bakalım ne çıkıcak sonuç.Daha önce yoktu set değiştikten sonra hızlanması arttı kavraması güzelleşti kaçırma kalmadı ama son zamanlarda bu tip sorunlar yaşamaya başladım eğer yan ürün kullanılmışsa dırek değiştirirm seti kımseyede bırakmam parçayı ben kendım alırım ... |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yokmu başka önerisi olan arkadaşlar neden yapar böyle bir sıkıntı başına gelen ?
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |