![]() |
|
Debriyajtan Gelen ses??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 16:58 |
merhaba arkdaşlar benim sorunum bu debriyaja yarım basınca şöyke ıslık sesi gibi bir ses geliyor..tam basınca ses kesiliyor..sadece yarım basınca bu ses var..sanayideki ustaya sordum bilyadan diyor..başkasıda baskı balatanın ömrü bitmek üzere vb..ama vites geçişleri filan normal..sizce baskı balata değişmelimi??
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyaj bilyası.
kesin.... sesten rahatsız olmam diyorsan biraz daha idare et. ama ben mesela gıcırtıdan bile rahatsız olurum. onun için değiştirirdim. sana kalmış bişey....
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
![]() ![]() ![]() ![]() |
zaten çokta duyulmuyor..şöyle bi kulak verince anlayabiliyorusun.değiştirirsem seneye komple bi set olarak değiştiririm
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Benımde bu sesten var ben zamanla geçer dıye duşundum ama geçmedı debrıyaj yenı değişti ama nedır bu sesın kesın nedeni konuyu takıpteyım böyle tuhaf bir gıcırtı tarzında.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
valla benim de önce fare vıcıklaması gibi inceden inceden gelen bu ses 1 ay sonra torna makinesi sesine dönünce soluğu tamircide aldık. bilya komple dağılmış artı balatayı çizmişti. zaten mantıklı olan ikisini takım halinde değiştirmek, bakalım seninki ne kadar idare edecek:(
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence de kesin debriyaj bilyasi
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |