![]() |
|
206 Junyan Angel far sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2013 Saat 15:19 |
Arkdaslar forumdan bi abimizden 2. el Junyan angel far aldım. led lerini ve voltaj duzenleme devresini filan degistirdim. hersey yolunda. cokta begendim. en kısa zamanda taktıracagım.
yalnız sole bi sorun var. mercekli farlar. saga-sola donuyor. sabit durmuyor. sabit tutmak icin far ayar motoru takmak lazım. isin ilginc tarafı farın yukarı asagı hareketi icindeki vida ile ayarlanıyor. far motoru 206 da yukarı-asagı hareketi saglar. saga-sola cevirmez farı. simdi far motoru takarsam fonksiyonel olarak calısmayacak. far motoru takmak sacma oluyor. takmakta istemiyorum. ama takmazsam farı sabitleyemiyorum. far saga-sola kafasına gore hareket ediyor. arkadaslar elinde bozuk 206 far motoru olan varmı. yada daha once bole bisi basına gelmis. olayı cozebilmis arkadaslar varmı. lutfen yardımınızı bekliyorum |
|
2000 206xs 90hp 190.000km
|
|
![]() |
|
acypower ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pm atıyorum sana motoru nasıl takman gerektiğini video olarak.
|
|
![]() |
|
elestern ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
2002 206 hb 1.4 bnz colorline
izmir |
|
![]() |
|
staticxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2013 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 263 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bende motor hepten yok. orjinal farlarından sokmusler daha once. almadım bende. gider alırım bi cift far motoru ama junyan angela montaj yapınca calısmıyor. junyanın tasarımı uygun diil. dun satan bi arkadasla gorustum. oda diyor. yeri varda bosuna takma calısmaz diyor. 206 junyanda yukseklik ayarı kısa farda sadece vida var onunla saglanıyo. junyan mercekli far saga-sola donuyo sabit durmuyo far motorunu sabitlemek icin takacam. calısmayacak birseye para vermek sacma oluyo. mercekli farı sabitlemek icin ya bozuk far motoru bulup takacam yada birsey uydurup farı sabitleyecem. daha once bunu yapabilen varmı acaba. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
arkdaslar junyanda calıssa far motoru alırım sorun diil ama cok sacma oluyor.
onu tasarlayan adam neyin kafasındaymıs harbi merak ediyorum. farın saga sola hareketini nasıl far motoru olmadan engeller sabitlerim bi akıl verin su kardesinize |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
tmmdır arkdaslar olayı cozdum. fabrika cıkısı motorsuz gelen junyan fara vidalı ayar sistemi yapılmıs. far motorunun calısma sistemini inceleyince olayı cozdum. far motoru ileri geri harekette farın yuksekligini ayarlıyor. far motorunu takınca vida sistemini iptal edecezki sistem calıssın. olay tamamdır.
ya far motoru alacam vida sistemini iptal edecem. yada ayar motorunun yerine vidalı ayar sistemi tasarlaıp kullanacam. yapınca fotolarını eklerim. olay anlasılır. |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı staticxxx
farın saga sola hareketi ise far motoru montajını yapabilmek icin. junyanı tasarlayan adamın kafasına saydırıyodum ama adam guzel is cıkartmıs. hastalık bi duygu iste. sorgulamadan yapamam. hicbirseyi kabul etmem.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |