![]() |
|
hızlı ve öfkeli Paul Walker trafik kazasında öldü |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 Saat 08:52 |
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Ruthless ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2013 Konum: Erenköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oba gerçekliği kesin mi diyeceğim ama mynet te link verilmiş.Yazık olmuş...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
VLKNYKSLN ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
eee yenisi fragmanı falan vardı ?
|
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
valla cok yazık olmuş yaw.. cok uzuldum..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
arakdaşlar ben arabasını gördüm o arabadan çıkması zaten mucize olurdu
Düzenleyen 307bursa - 01 Aralık 2013 Saat 23:25 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Kötü olmuş ya. :( sabah sabah üzücü bi haber
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yazık olmuş, film çekimleri de başlamış üstelik
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Arabayı kullanan kendisi degil arkadasıymıs. Arac Porche Carera GTS artık kacla gidiyorlardı ve arac cöp konteynırına sıgacak hale geldi siz düsünün.
|
|
![]() |
|
erman0464 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
Üzücü bi haber :(
|
|
45 Y 6316 Malta Manisa Türkiye
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
allah rahmet eylesin
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
haberi aldığımda ben çok üzüldüm gerçketen çok sevdigim bir oyuncuydu
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Yazik olmus adama.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah rahmet eylesin çok sevdiğim bir oyuncuydu
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
sewdiğim bir film serisi sevdiğim bir oyuncuydu üzüldüm
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
Bu kadar hız yaparsan sonucuna katlanırsın.Her şeye rağmen üzücü bir haber.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Hristiyan da olsa sonuçta o da bir insan ve artık yok Dünya'da adam öldü arkasından konuşup da günaha girmeyin iyi miydi kötü müydü biz bilmeyiz ve yargılamak da bize düşmez zaten.... Düzenleyen 307bursa - 01 Aralık 2013 Saat 23:26 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
http://www.dw.de/aktör-paul-walker-trafik-kazası-kurbanı/a-17264326
bu adamı sevmeyen zaten aramızda olucanı sanmıyorum adamın filmleri çok güzel ben mezhebine ve inancına bişey demedim. bizim türk milletinde genelde birini överken ibne die başlayan kelimelerle överiz en azından ben öyleyim lafımı başka tarafa çekmeyin arkadaşlar. ayrıca aracı sürende kendisi değil hızlı sürme işini bir başkası yapıyor gerçi aşırı hızdan diyede bi yazı görmedim çıkan haberlerde afınız banaysa size yanlış aksettirmişim kendimi k.bakmayın!!!
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
"Eger bir gün hız yüzünden ölürsem üzülmeyin, çünkü ben gülümsüyordum." -Paul Walker ![]() Düzenleyen Burak - 02 Aralık 2013 Saat 11:44 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
en sonki resim yalan resim inandırıcılık payı yok farklı bir insan o
burdaki resim o resim işte
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
hmm olabilir ben facebook'ta kendi sitesinde görmüştüm o zannettim. evet o değilmiş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |