![]() |
|
306 2.0 motor yığılıyor ve tekliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 20:32 |
biraz uzun oldu biliyorum ama her şeyi anlatmam lazım gurbet elde derdimizi net anlatamıyoruz kazık yemeyelim durduk yere sizlere danışmadan iş yapmayayım dedim.(94 model 306 2.0 cabrio 200 bin km civarında) fakat, şuan tekrar benzin almadım, sabah -6 -8 derecede tek marşta çalışan kendi kendini ısıtan arabam ( ilk marşta otomatik gaz verip 1500 devirde çalışıp ısındıkça düşmesi otomatik jikle yada cikle ) şimdi devir yükseliyor sonra düşüyor istop ediyor bir kaç dk çalışıp biraz ısındıktan sonra devir normale dönüyor çok nadir ışıklarda beklerken kendisi gaz veriyor devri yükseltip tekrar düşüyor ve hala çekişte tutarsızlık o boğulma olayı var bazen yine yakamıyor gibi gaza ani bastığımda önce bir yığılıyor sonra arada titremelerle hızlanıyor, bu nezaman tamamen biter depoyu temizletmem gerekiyor mu rolente olayı bununla alakalı mı lütfen fikir verin şimdiden teşekkürler. Düzenleyen fth306 - 30 Kasım 2013 Saat 20:39 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Depodaki benzini tamamen bitirin (arac stop edene kadar)arabada sürekli yedek bir Bidon benzin bulundurun yolda kalmayın :) bidondaki benzini koydugunuzda duzelmez fakat azalirsa bunu da bitirin sonuna kadar sonra bu işlemi ( eğer gittikce azaliyosa) sorun tamamı ile ortadan kalkana kadar tekrarlayın .
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
fth306 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2013 Konum: Bosna-Hersek Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki bu sorunlar tamamıyla benzin su ikilisine mi ait? yani tek sebebi bu değil mi? benzinde su çıktı diye bide masraf çıkmasın
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Depoyu bitirip yeniledikce duzelmiyosa sıkıntı burdan değil demekki sen önce bunu bi dene baktın olmuyo depoyu indircen komple belki hava da yapmıştır içinde
|
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
teşekkürler, artık deneyelim inşaalah sorun budur ve düzelir zaten benzin aldıktan hemen sonra olması sorunun bu olma olasılığını çok yükseltiyoda işte başka bi sorun çıkarmasın başıma, kalıcı şeyler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
İnşallah duzelir hocam
|
|
|
![]() |
|
eyvallah inşaallah sizlerin başına gelmez kazasız belasız kullanın araçlarınızı
|
|
![]() |
|
tamamen benzin kaynaklı bir sorun imiş, 100 oktan temiz benzin işi çözdü şuan her şey normal. teşekkürler :)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
HADİ GEÇMİŞ OLSUN BİR DAHA TEKRARLARSA BENZİN VALFINİ ÇIKARTIP GERİ TAK...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
eyvallah çok saolun, ya sorun gitti gitti diyorum ama şuan araba bana çok titriyor gibi geliyor yani ben mi paranoya yaptım arada sırada gaza hiç basmadan boşta çalışırken motor bi yerinden oynuyor gibi titreşim artıyor, 4 bin deviri geçince sanki eskisinden daha fazla titriyor motor zorlanıyor gibi bir his var paranoya mı yapıyorum yoksa gerçekten böyle bir sorun varmı anlamış değilim :(
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
o olur abi hastalık hastası gibi oluyor insan samimi olduğun bi ustaya git arabaya bi iki şey yaptır :) o srun ortadan kalkar :))))
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |