![]() |
|
Hararet Yaptı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 13:35 |
Aracım bugun hararet yaptı 100 e cıktı gösterge ve 3 kere (Bip Bip Bip) (Bip Bip Bip) (Bip Bip Bip) sinyal sesi verdi Benzin azalınca veren seslerden degildi bu. Hani gaz azalınca cıkan ses var ya işte o sesten ama gazım ful bu ses neden cıktı acaba.
Hararet olayına gelince dun gece gaz aldıgım yerde araca su da doldurdum ama normal su seviye baya düşmüştü min yazan yerinde altındaydı bende normal su ile doldurdum ama taşana kadar hemde tabi yaptıgım şey hata imiş hararet sanırım bu yuzden oldu kapagı acınca fazla fazla su aktı tepeden. şimdi ben antifirizli su alıp doldurcam içerideki suyu nasıl boşaltabilirim Düzenleyen MertMurat - 30 Kasım 2013 Saat 13:35 |
|
![]() |
|
mev347 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
radyatöre giden borulardan tahliye edebilirsin ancak araç ndir öncelikle?
|
|
peugeot 206xr 1.4 2000 mod
|
|
![]() |
|
206FR ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2013 Konum: Nantes/Fransa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 557 |
genelde radyotörlerin altında tahliye tıpası olur oradanda boşaltabilirsin...
|
|
UNFORGIVEN MAN
Peugeot 106 KID 1994 Noir Minnions AUDI A6 1999 2.5TDI 150HP QUATTRO |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Suyu fazla koyduysaniz ve üstüne motor sicakken de kapağı actiysaniz radyatör hava da yapmıştır antifirizi kendiniz koymayin bi ustaya gidin havasını da alsınlar cok maliyetli bisi değil zaten
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
Benim başıma gelen olayı anlatabilirim martta hararet yaptım ve 0 motora kadar yolu var hararet in şu an aracıma 0 motor yapıldı haberin olsun 6400 tl ödedik 25 kasım 2013 tarihi aracım 307 1.6 hdi 2006 model
|
|
![]() |
|
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracim 307 xt 1.6 gaz+ benzin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |