![]() |
|
206 konsol parçaları boyama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 12:39 |
Arkadaşlar resimdeki araçtaki gibi kalorifer havalandırma çerçevelerini kapı kolu çerçevelerini ön çerçeveyi ve kapı tutma yerlerini piano black boyatacağım.Sağ ve sol havalandırmayı söktüm,kapı kolu çerçeve plastiklerini de söktüm.Fakat bu havalandırma komple çıkmış oldu.Ben burdaki gibi çerçevesini boyama istiyorum bu paralel hava gelen kısım çıkıyor mu?Sökmeye kalksam komple dağılırsa kötü olur orayı da maskelemek için bayağ uğraşmak lazım daha önce boyayan arkadaşlar nasıl yaptı?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
driver_can ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 212 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir sorum daha olacak direksiyonumu rc direksiyon gibi kaplattım haftaiçi bu işte gerçekte en iyilerden biri olduğunu düşündüğüm bi firmaya aracın içine biraz hava katmak için servisten rc vites topuzu ve rc'lerde olduğu gibi kapı açma kollarını metal olanları sipariş ettim.Şimdi bu kapı kollarını değiştirmek için döşeme komple sökülecek mi?Sadece metal olan kısımı plastik olan eskiyi çıkarıp montaj yapabilir miyim?YArdımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
RC vites topuzunu ne kadara aldınız acaba?
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
130 Tl'ye...Evet arkadaşlar yok mu acaba bilgisi olan sorularım hakkımda?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı driver_can
havalandırma mazgallarını da söktüm şimdi sıra kapı açma kollarını değiştirmeye geldi.Bunun için illa kapı döşemelerini sökmem mi gerekiyor? |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu konuda bi fikrim yok ama kapi ve gogusteki bass ve hoparlörler cok güzel olmuş arabanin ici gerçekten cok zengin duruyor maşallah :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Kaoilardaki baslari nasi taktiniz kapi döşemesi komple mi değişti yoksa baska bi bi yolu mu var ?
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |