![]() |
|
orjinal far ve sonar marka zenon hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gorkemteke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2011 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gorkemteke
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 Saat 02:18 |
arkadaşlar aracımda suan junyan far var ama gorus cok berbat orjinal farlarla daha iyiydiy şimdi sonar takmayı dusunuyorum sonar marka farlarda aynı sekilde mi aydınlatma acısından takmaya degermi orjinal farlarımı takıyım ve bu sonar marka farlarda far ayarı butonunu kullanabiliyormuyuz araadan
şimdiden teşekkurler |
|
2004 307 Hdi XR
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu tip şeyler rastgele yapmaya gelmez, en azından şimdilik orijinaline geçin. Hem başkalarının gözünü almayın hem de görüşünüz bozulmasın...
|
|
![]() |
|
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne yönden berbat dostum far ayarınızda veya ampullerde sıkıntı olmasın.Mercekler saglammı,nezamandır kullanıyorsun,bende sattıgım aracımda sonar mevcut idi.6k xenon vardı.gece yagmurlu durumlar dışında oldukça memnundum..
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sonarda öyle bi sorun yok ben 2 takım aldım kullandım.. Tereddütsüz alabilirsiniz ..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
Bünyamin.Kar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Bünyamin.Kar
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynen katılıyorum, bende junyan marka aldım kendim takdım, 6.000 k xenonlarda iyi aydınlatması var, uzunlar için iyi diyememe tecrübeyle sabit :)
|
|
97 model 306 1.6 diamond
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |