Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Enjeksiyon arıza lambası

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
reklames Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2013
Konum: tokat
Durum: Aktif Değil
Mesajlar: 8
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı reklames Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Enjeksiyon arıza lambası
    Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2013 Saat 23:35
Merhaba arkadaşlar. 2005 model 206 x design var bende. son 1 aydır enjeksiyon arıza lambası yanmaya başladı. Tokat sanayisinde bir kaç ustaya gösterdim anlamadılar. birisi lpg den dolayı dedi. atiker servisine gittim oda bizle alakalı değil dedi. en son peugeot servisine gittim onlarda oksijen sensöründen oluyor. Lpg li araçlarda oluyor bu sorun dediler. takma kafana dediler. ama ilk başlarda sıkıntı olmuyordu. şuan benzinde ilk çalıştığında araba sıkıntılı çalışıyor ve yola giderken garip bir sesle gidiyor. durduğumda da stop ediyor. anlayamadım. bu sorunla hiç karşılaşan var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı


Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.